Donsjack voor dames Jack Wolfskin routeburn

Donsjack voor dames Jack Wolfskin routeburn
Beginnend op: € 131,03
Dit donsjack is in de eerste plaats bedoeld voor wandelliefhebbers. Zowel in het bos als in de bergen garandeert hij een duurzaam comfort en een uitstekende bescherming tegen de kou.

Niet op voorraad

Beschrijving

Donsjack voor dames Jack Wolfskin routeburn

Sportief, warm en licht - en dat alles zonder dons! Onze ROUTEBURN JACKET is volledig gemaakt van synthetische materialen.
Deze gewatteerde jas is super comfortabel om te dragen. Ons gerecyclede MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE fleece van synthetische vezels heeft een textuur die lijkt op die van dons en biedt daarom een zeer goede verhouding tussen warmte en gewicht. Het heeft ook een hoge zolder. Zelfs als het nat is, behoudt het zijn thermische prestaties en is het snel weer droog.
Het STORMLOCK ECOSPHERE buitenmateriaal van gerecycled polyester is ademend, licht en winddicht - ideale eigenschappen voor sportactiviteiten. Gewoon over of onder aantrekken: bij regen kan de jas onder uw hardshell worden gedragen.
Andere detailsGewicht
: 345 g (maat S)
STORMLOCK RIPSTOP 20D ECOSPHERE: zeer lichte, winddichte en gerecyclede stof met versterkende draden en waterafstotende buitenkantNANUK
DYNAMIC ECOSPHERE: bi-elastische fleece van gerecycled materiaal met thermische binnenkant en gladde buitenkantMICROGUARD
SUPERLOFT ECOSPHERE (80 g/m²): warme, high loft-watten van gerecyclede synthetische
vezelsVaste
capuchonHandvatzak2 heupzakken,
borstzakVerstelbarekraag

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1205423_2094
Kleur paars
Kleur Paars
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte