Donsjack Jack Wolfskin routeburn

Donsjack Jack Wolfskin routeburn
Beginnend op: € 141,12

Niet op voorraad

Beschrijving

Donsjack Jack Wolfskin routeburn

Ben je op zoek naar een isolatiejack voor je volgende huttentocht en wil je niet afzien van dons? Het ROUTEBURN JACKET is bijna net zo warm en licht als een klassiek donsjack - en toch is het volledig gemaakt van synthetische materialen.
Onze MICROGUARD SUPERLOFT-vulling van synthetische vezels heeft een textuur die lijkt op die van dons en biedt daarom een zeer goede warmte-/gewichtsverhouding. Het heeft ook een hoge loft - waardoor het ROUTEBURN JACKET zeer comfortabel is om te dragen. Zelfs als het nat is, behoudt het zijn thermische prestaties en droogt het snel op. Een extra voordeel voor het milieu: de vulling is gemaakt van gerecycled polyester.
Het STORMLOCK buitenmateriaal - ook van gerecycled polyester - is ademend, licht en winddicht - ideale eigenschappen voor sportactiviteiten. Gewoon over of onder aantrekken: Bij regen of sneeuw kan de jas onder de hardshell worden gedragen.
Andere detailsGewicht
: 395 g (maat M)
STORMLOCK RIPSTOP 20D ECOSPHERE: zeer lichte, winddichte en gerecyclede stof met versterkende draden en waterafstotende buitenkantNANUK
DYNAMIC ECOSPHERE: bi-elastische fleece van gerecycled materiaal met thermische binnenkant en gladde buitenkantMICROGUARD
SUPERLOFT ECOSPHERE (80 g/m²): warme, high loft-watten van gerecyclede synthetische vezels2
heupzakken,
borstzakVerstelbaretailleband

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1205413_1010
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten