Parka Jack Wolfskin nature woods

Parka Jack Wolfskin nature woods
Beginnend op: € 373,03
Deze parka is een must-have stuk voor het winterseizoen, ideaal om u te vergezellen in de stad om te genieten van maximale warmte.

Niet op voorraad

Beschrijving

Parka Jack Wolfskin nature woods

Bent u op zoek naar een warme parka voor uw winterwandelingen in de stad en uw weekenduitstapjes naar het bos? Dan presenteren wij u de NATURE WOODS PARKA. Deze winterparka is echt origineel - omdat hij bijna volledig van natuurlijke materialen is gemaakt!
Natuurlijke stijl ontmoet functie: de NATURE WOODS PARKA combineert beide. Te beginnen met het zacht aanvoelende TEXAPORE NATURE-oppervlakmateriaal: het bestaat volledig uit robuuste hennep en zacht biologisch katoen. Tegelijkertijd is het - zoals gebruikelijk op Jack Wolfskin - waterdicht, winddicht en ademend.
En dat is nog niet alles: we hebben de parka voorzien van een wattering van 50% synthetische vezels en 50% gerecyclede wol. Dit betekent dat onze MICROGUARD WOOLBLEND niet alleen een goede isolatie biedt, maar ook een uitstekende vochtregulatie.
Het ontwerp van de NATURE WOODS PARKA is bewust ingetogen - en kleine details zoals de zilveren drukknopen en het vilten logo springen in het oog. Bovendien is het - zoals het een parka betaamt - voorzien van talrijke zakken. U kunt er gemakkelijk uw portefeuille, smartphone en handschoenen in opbergen.
Autres details
Gewicht: 1485 g (maat M)
TEXAPORE NATURE STRUCTURE HEATHER 2L: buitenmateriaal van hennep en biologisch katoen met zachte touch, gevlekte look, waterdicht, winddicht en ademend (waterkolom : 10.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 6000 g/m²/24 h**)
(volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
gerecycleerde microvezelvoering
MICROGUARD WOOLBLEND (120 g/m²): zeer warme, geurbestendige wattering met 50% gerecycleerde wol, 30% gerecycleerde synthetische vezels en 20% synthetische vezels / MICROGUARD WOOLBLEND (100 g/m²): zeer warme, geurbestendige wattering met 50% gerecycleerde wol, 30% gerecycleerde synthetische vezels en 20% synthetische vezels
vaste capuchon met verstelbare gezichtsopening en volume
4 heupzakken, 2 borstzakken, binnenzak
reflecterende details

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1114361_4144
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten