Damesjas Jack Wolfskin jwp

Damesjas Jack Wolfskin jwp
Beginnend op: € 201,62
Met deze jas kunt u ondanks de kou een vrouwelijke look behouden. Met zijn casual stijl is hij ideaal voor dagjes uit in de stad.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesjas Jack Wolfskin jwp

De rugzak voor je weekendtrip is al ingepakt - alleen de JWP COAT ontbreekt nog en je bent op weg naar het vliegveld. Waar u ook heengaat: de lichtgewicht ultra regenjas beschermt u tegen weer en wind - en dankzij de trendy look ziet u er goed uit.
Het maakt deel uit van onze PACK AND GO! collectie, die we speciaal hebben ontworpen voor lichte reizen - voor forenzen, stadsnomaden en weekendreizigers. Daarom zijn alle producten in deze lichte reiscollectie bijzonder licht en ruimtebesparend.
Voor de JWP COAT hebben we ons milieuvriendelijke TEXAPORE ECOSPHERE weerbestendige materiaal van gerecycled polyester gebruikt. Het is licht en elastisch - een combinatie voor absoluut comfort tijdens het reizen.
Autres details
Gewicht: 425 g (maat S)
TEXAPORE ECOSPHERE STRETCH 2L: elastisch, zeer waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal van gerecycled polyester met keperlook (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(afmetingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
gaasvoering van gerecycled materiaal
voering van gerecyclede microvezel met opgedrukt logo
vaste capuchon met verstelbaar volume
2 heupzakken, waarvan één voor het opbergen van de jas, geheim vak
reflecterende details

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1112272_1010
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten