Schoenen Trezeta

Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 115,91

€ 91,79

-21%
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 115,91

€ 91,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Trezeta

Stadsbewoner of reisblogger? Ga zonder zorgen overal naartoe!
Zeta Mid WP is een lichte en veelzijdige Lifestyle schoen die garant staat voor een mooie look, ongeacht de gelegenheid: op het werk, op reis, in de stad of op een gezellige avond met vrienden. Eén paar schoenen voor zoveel mogelijkheden...
Het geheim zit hem in de keuze van kwaliteitsmaterialen, die de perfecte combinatie van prestaties en stijl bieden om een multifunctionele schoen te bieden: mooi, altijd comfortabel en biedt uitzonderlijk veel loopplezier, wat u ook doet.
Het waterdichte suède bovenwerk beschermt de voet met een vleugje elegantie, de ademende mesh zij-inzet en het Trezeta Water Stopper membraan zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en waterdichtheid.
Een echt opvallend kenmerk is de Vibram® Ecostep buitenzool van een milieuvriendelijke samenstelling: 30% gerecycled materiaal van het Vibram® zoolproductieproces. Dit is een kwaliteitszool die de hele dag comfort biedt, ongeacht het gebruik. Bovendien zorgt hij voor een natuurlijke loop.
Wat is een betere manier om je verbonden te voelen met de aarde dan te stappen in schoeisel dat duurzaam is in de tijd en voor het milieu?
Zeta Mid WP biedt uitstekende enkelbescherming met behoud van een eigentijdse stijl.
Stijlvolle accenten maken de schoen compleet: bijpassende gekleurde oogjes op de toebox, contrasterende kleur leren tong en kraag, opvallend ontwerp met zijnaden, logo in reliëf en kenmerkende zooltextuur.
Het kleurenpalet weerspiegelt de eclectische geest van mensen die zich net zo goed thuis voelen op stadspaden als in het achterland: natuurlijke tinten met een casual, eco-chique stijl die perfect past bij elke outfit.

- Suede Mid Upper
- Sole Vibram EcoStep: 30% gerecyclede materialen
- Lichtgewicht en veelzijdig
- Membraan Trezeta Waterstopper
- Perfect voor het naderen van wandelingen, het verkennen van een stad of woon-werkverkeer
- Microporeuze tussenzool voor comfort en schokabsorptie.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722180
Kleur grijs fuchsia
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Middensteel