Zwemshort Speedo H-Boom V-Cut

Zwemshort Speedo H-Boom V-Cut

Beginnend op: € 48,40

€ 40,38

-17%
Duik in comfort en prestaties met de Speedo H-Boom V-Cut zwemshort, ontworpen voor zwemmen door Speedo.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 48,40

€ 40,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Speedo H-Boom V-Cut

De Speedo H-Boom V-Cut zwemshort is het perfecte kledingstuk voor alle zwemliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Speedo, bieden deze zwemshorts uitzonderlijke prestaties en comfort voor al je trainingen of ontspannen dagen bij het zwembad.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze zwemshorts zowel licht als duurzaam, zodat je vrij kunt bewegen in het water. Het V-Cut ontwerp biedt een slanke, slanke pasvorm die je figuur benadrukt. De levendige blauwe kleur en H-Boom print voegen een vleugje stijl toe aan je zwemkleding.

Dankzij de Speedo Endurance+ technologie zijn deze zwemshorts chloor-, zon- en slijtvast, waardoor ze perfect zijn voor regelmatig gebruik. Bovendien drogen ze snel, zodat je ze steeds opnieuw kunt dragen zonder lang te hoeven wachten.

Of je nu een professionele zwemmer bent of een fanatieke amateur, de Speedo H-Boom V-Cut zwemshorts zullen je perfecte bondgenoot zijn om je prestaties in het water te verbeteren. Aarzel dus niet langer en koop nu deze must-have zwemshort voor je zwemcollectie.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 09734-16899
Kleur zwart/grijs
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene