8 Energy gels Meltonic TONIC' BIO - ULTRA ENDURANCE

8 Energy gels Meltonic TONIC' BIO - ULTRA ENDURANCE

€ 19,81

€ 15,18

-23%

Niet op voorraad

Beschrijving

8 Energy gels Meltonic TONIC' BIO - ULTRA ENDURANCE

Speciaal voor sporters die houden van sterke sensaties en exotisme, zal de doos met 8 biologische Ultra Endurance energie gels met honing, kurkuma en koninginnebrij uw smaakpapillen verrukken tijdens uw lange sessies van fysieke inspanning. In dit geval vindt u:

  • 8 organische energie gels van 20g met honing, kurkuma en koninginnengelei.

Profiteer ten volle van de voordelen van acaciahoning in combinatie met de voordelen van kurkuma en koninginnengelei gesublimeerd door een biologisch citroensap voor nog meer tonus! Exotische sensaties gegarandeerd!

Meltonic innoveert en ontwerpt de case van 8 Ultra Endurance organische energie gels met Honey, Kurkuma en Royal Jelly voor zowel vloersporten als gedragen sporten.
De case van 8 Ultra Endurance organische energie gels met Honey, Kurkuma en Royal Jelly bieden alle voordelen van honing, kurkuma en koninginnengelei om de intensiteit te behouden over een periode van meer dan anderhalf uur. Gemakkelijk te transporteren, de 8 organische energie gels voor sporters zijn ideaal voor de energie-inname.

Meltonic raadt aan om elke 45 minuten een gel te gebruiken om uw energie-inname te maximaliseren en progressieve energie te winnen tijdens de inspanning. Het is raadzaam om een isotone drank of water te gebruiken voor een optimale vertering en hydratatie.

De doos met 8 biologische Ultra Endurance energie gels met honing, kurkuma en koninginnengelei laat je intensiever genieten van de voordelen van honing, kurkuma en koninginnengelei die gebruikt worden voor het welzijn van de gewrichten.

De organische energiegels voor sporters zijn glutenvrij en organisch voor een snelle assimilatie en een optimale vertering tijdens het sporten. Zonder glucosestroop, de doos van 8 organische energie gels Ultra Endurance met honing, kurkuma en koninginnengelei geeft progressieve energie aan de inspanning voor lange afstanden. Met een gematigde glycemische index, zijn de organische energie gels gegarandeerd Total Antioxidant Power die helpt bij het verminderen van oxidatieve stress.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 089828
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Endurance