doos van 10 ampullen Meltonic TONIMEL BIO

doos van 10 ampullen Meltonic TONIMEL BIO
€ 18,86

Niet op voorraad

Beschrijving

doos van 10 ampullen Meltonic TONIMEL BIO

Tonimel Bio is een echt concentraat van natuurlijke energie voor sporters. De Tonimel Bio is uitgewerkt uit :

- Allesbloemenhoning: natuurlijke energie met een lage glycemische index

- Koninginnengelei: bevat van nature vitaminen

- Groene propolis: gebruikt als natuurlijk desinfectiemiddel door bijen

- Mango: bron van vezels en vitamine C uit fruit

Meltonic's organische voedingssupplementen voor sporters worden idealiter voor of na het sporten geconsumeerd om natuurlijke energie te leveren en de prestaties te verbeteren. Tonimel Bio is speciaal ontworpen voor sporters en bestaat uit tonic phials van 1500mg koninginnebrij om u een toon te geven voor en na de sportieve inspanning. De biologische voedingssupplementen voor sporters worden in Frankrijk gemaakt.

Elke bol van Tonimel Bio wordt doorboord met een rietje. Het is aan te raden om goed te schudden voor gebruik en bij voorkeur 's ochtends een flacon per dag te consumeren. De biologische voedingssupplementen voor sporters moeten worden gedronken en geconsumeerd als onderdeel van een gevarieerd dieet. Buiten het bereik van kinderen houden.

Dankzij de 3 actieve bestanddelen van de korf is Tonimel Bio een echt concentraat van natuurlijke energie en helpt het uw voorbereiding te optimaliseren en te profiteren van een optimaal herstel!
De biologische voedingssupplementen voor sporters zijn voor 10 dagen van voordelen voor uw voorbereiding en sportherstel. Tonimel Bio is een sterk geconcentreerd voedingssupplement. Voor meer efficiëntie en betere prestaties kunt u een programma van 30 dagen uitvoeren.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 089715
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Voedingssupplementen
Assortiment Bien-être