Dames skihelm Cairn Eclipse Rescue

Dames skihelm Cairn Eclipse Rescue

Beginnend op: € 131,07

€ 104,86

-20%
Veiligheid, lichtheid en comfort komen samen in de dames skihelm Cairn Eclipse Rescue. Boordevol functies voor betrouwbaar, plezierig skiën.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames skihelm Cairn Eclipse Rescue

Een skihelm Eclipse Rescue die zowel effectief als aantrekkelijk is, gemaakt met In-Mold technologie: twee permanent verbonden lagen die alle impact over het hele oppervlak van de helm verdelen. Dankzij deze constructie is de helm niet alleen voldoende veilig, maar ook uitzonderlijk licht. Bovendien is de helm voorzien van het Recco passieve beschermingssysteem en een vizier met cat.3 panoramische lens, voor optimaal zicht, zelfs bij matige tot volle zon.

Het model Eclipse Rescue heeft ook een aantal extra functies die hem nog betrouwbaarder en praktischer in het gebruik maken. Een verstelbare sluiting onder de kin en een eenvoudig te gebruiken, zeer nauwkeurige knop aan de achterkant zorgen ervoor dat de helm perfect op het hoofd past, waardoor maximaal comfort wordt gegarandeerd, zelfs tijdens lange verblijven op het circuit. De V-Fit oorwarmers omsluiten de oren zonder ze af te knellen, wat veel meer comfort biedt dan conventionele oorwarmers, en zijn bovendien voorzien van OSS-technologie, die helpt het gehoor optimaal te houden om nog veiliger te kunnen rijden. De aangenaam zachte fleece voering biedt bescherming tegen de kou en maakt de helm nog comfortabeler om te dragen. Bovendien kan hij op elk moment worden losgemaakt voor een grondige wasbeurt, zodat de helm gemakkelijk schoon te houden is. Het laatste kenmerk van de helm zijn de ventilatiegaten, die een effectieve bescherming bieden tegen oververhitting.

Belangrijkste kenmerken:

- In-Mold technologie, die een hoge veiligheid en een laag gewicht garandeert;

- Zoeker met categorie 3 glas, ideaal voor matig of vol zonlicht;

- Recco-systeem, voor het lokaliseren van skiërs in noodgevallen;

- eenvoudig te gebruiken knop voor precieze afstelling;

- verstelbare kinband die niet schuurt of de huid irriteert;

- Oorwarmers en uitneembare voering voor effectieve bescherming tegen de kou;

- verstelbare ventilatiegaten voor effectieve bescherming tegen oververhitting;

Extra informatie

Merk Cairn
Fabrikant SKU 060586062
Kleur poederroze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene