Klimomtrek Ocun Daisychain Eco-Pes

Klimomtrek Ocun Daisychain Eco-Pes

€ 19,11

€ 18,04

-6%
Klim met vertrouwen en duurzaamheid dankzij de Ocun Daisychain Eco-Pes klimgordel, ontworpen door Ocun voor optimale prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Klimomtrek Ocun Daisychain Eco-Pes

De Ocun Daisychain Eco-Pes klimsling is een must-have voor alle klimliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Ocun, is deze sling ideaal voor al je avonturen in de bergen.

De Daisychain Eco-Pes sling is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en biedt een grote sterkte en betrouwbaarheid. Met een draagvermogen van 22 kN zorgt hij voor optimale veiligheid op zelfs de zwaarste beklimmingen.

Het lichtgewicht, ergonomische ontwerp maakt het een essentieel accessoire voor klimmers van alle niveaus. Dankzij de lengte van 12 cm is hij flexibel genoeg voor elke situatie. Of je nu belt, abseilt of een toptouw opzet, de Daisychain Eco-Pes sling voldoet aan al je behoeften.

Dankzij de aluminium gesp is hij gemakkelijk te gebruiken en rapide, zelfs met handschoenen aan. Hij is ook voorzien van een rubberen bescherming om elk risico op uitglijden te voorkomen. Deze strop is compatible met alle soorten karabiners, waardoor het een veelzijdig product is dat geschikt is voor alle configuraties.

Naast de technische prestaties is de Daisychain Eco-Pes sling ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van gerecycled materiaal, draagt bij aan het behoud van onze planeet en biedt je tegelijkertijd een onberispelijke kwaliteit.

Of je nu een amateur of een ervaren klimmer bent, de Ocun Daisychain Eco-Pes klimsling voldoet aan al je eisen. Dus wacht niet langer, voeg hem toe aan je klimuitrusting en ga vol vertrouwen de toppen bedwingen.

Extra informatie

Merk Ocun
Fabrikant SKU 05295-Blue/White
Kleur blauw/wit
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene