Klimomtrek Ocun Daisychain Bio-Dyn

Klimomtrek Ocun Daisychain Bio-Dyn
€ 25,16
Verbeter je klimprestaties met de biodynamische Ocun Daisychain, ontworpen door experts op dit gebied.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Klimomtrek Ocun Daisychain Bio-Dyn

De Ocun Daisychain Bio-Dyn klimsling is een must-have voor alle klimliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Ocun, combineert deze sling prestaties en duurzaamheid om aan al je klimbehoeften te voldoen.

De Daisychain Bio-Dyn sling is gemaakt van hoogwaardige materialen van biologische oorsprong en is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook extra stevigheid voor intensief gebruik. Met een lengte van 120 cm en een breedte van 16 mm is hij perfect voor gebruik bij sportklimmen of op lange routes.

Met een roestvrijstalen gesp en versterkte naden is deze sling extreem sterk en duurzaam. Het ergonomische ontwerp maakt hem makkelijk hanteerbaar en veilig in gebruik. Hij kan worden gebruikt om ankerpunten te verbinden, voor abseilen of voor touwmanoeuvres.

De Daisychain Bio-Dyn sling is ook erg licht, waardoor het een ideale keuze is voor klimmers die waarde hechten aan snelheid en behendigheid. Het lichte gewicht zal je niet belasten tijdens je beklimmingen, zodat je je kunt blijven concentreren op je prestaties.

Of je nu een beginner of een ervaren klimmer bent, de Ocun Daisychain Bio-Dyn klimriem is een essentieel onderdeel van je tas. De kwaliteit en betrouwbaarheid maken het een betrouwbare keuze voor al je klimavonturen. Wacht niet langer en voeg deze sling nu toe aan je uitrusting!

Extra informatie

Merk Ocun
Fabrikant SKU 05293-Green
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene