Zwembad-/strandlaken met logo Speedo

Zwembad-/strandlaken met logo Speedo

€ 36,30

€ 26,19

-28%
Haal het meeste uit je zwemsessies in stijl met de Speedo zwembad-/strandhanddoek met het iconische logo van het merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Zwembad-/strandlaken met logo Speedo

De zwembad-/strandhanddoek met logo Speedo is de perfecte keuze voor alle zwemliefhebbers. Met de bekende merknaam Speedo kun je zeker zijn van de kwaliteit en stijl van deze handdoek. Speciaal ontworpen voor zwemmers, ideaal voor een dagje aan het zwembad of strand.

Deze handdoek is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is zeer absorberend. Het is ook lichtgewicht en duurzaam, waardoor het een praktisch en gemakkelijk mee te nemen zwemaccessoire is. Het geborduurde Speedo logo op de handdoek voegt een vleugje verfijning toe en laat je liefde zien voor dit erkende merk in de zwemwereld.

Of je nu een professionele zwemmer bent of een fanatieke amateur, deze handdoek is een must-have voor al je zwemactiviteiten. Hij is groot genoeg om na een intensieve training helemaal om je heen te slaan, maar ook compact genoeg om in je zwemtas te passen.

Naast functioneel is deze handdoek ook stijlvol. Het strakke ontwerp en iconische logo maken het een modeaccessoire op zich. Je kunt je passie voor zwemmen dus met trots laten zien, in het zwembad, op het strand of zelfs op reis.

Dus als je op zoek bent naar een handdoek van hoge kwaliteit voor je wateractiviteiten, zoek dan niet verder dan het Speedo zwembad-/strandlaken met logo. Het is de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties om de meest veeleisende zwemmers tevreden te stellen. Voeg hem vandaag nog toe aan je Speedo collectie!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 03488-15952
Kleur bla/whi
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene