Damesbadpak Arena Camo Kikko Full Body

Damesbadpak Arena Camo Kikko Full Body

Beginnend op: € 90,75

€ 68,77

-24%
Domineer het zwembad in stijl met het damesbadpak Arena Camo Kikko Full Body - voor zwemkampioenen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 68,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbadpak Arena Camo Kikko Full Body

Het Arena Camo Kikko Full Body damesbadpak is de perfecte outfit voor alle gepassioneerde en veeleisende zwemmers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Arena, biedt dit wetsuit een optimale mix van prestaties, comfort en stijl.

Of je nu een beginnende zwemmer bent of een ervaren atleet, dit pak is ideaal voor alle niveaus. Met zijn strakke, moderne ontwerp is het perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar prestaties en mode op look.

Dankzij de nauwsluitende pasvorm en de zeer elastische stof past dit wetsuit zich perfect aan je lichaam aan, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt in het water. Je kunt je dus concentreren op het zwemmen zonder gehinderd te worden door oncomfortabele kleding.

Het Kikko camouflagepatroon voegt een vleugje originaliteit en moderniteit toe aan dit wetsuit. Met zijn felle kleuren en subtiele details blijf je niet onopgemerkt aan de rand van het zwembad. Het pak is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elk wat wils.

Maar dit wetsuit ziet er niet alleen goed uit, het presteert ook. De chloor- en slijtvaste stof garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je lang plezier kunt hebben van je wetsuit. Bovendien verbetert de hydrofobe coating de hydrodynamica, waardoor je gemakkelijker door het water glijdt.

Dit wetsuit is speciaal ontworpen om in te zwemmen. De platte naden en rugrits voorkomen schuren en irritatie voor optimaal comfort. Het heeft ook een UV-beschermingssysteem om je te beschermen tegen de zonnestralen tijdens je buitentrainingen.

Kortom, het Arena Camo Kikko Full Body damesbadpak is een verstandige keuze voor alle zwemmers die prestaties en stijl willen combineren. Met zijn moderne ontwerp, ongeëvenaarde comfort en uitzonderlijke prestaties zal het snel je onmisbare bondgenoot bij het zwembad worden. Aarzel dus niet langer en duik vol vertrouwen het water in dankzij dit hoogwaardige Arena wetsuit.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007307-550
Kleur zwart multi
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene