Dames zwempak uit 1 stuk Arena Bodylift Jennifer

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Bodylift Jennifer

Beginnend op: € 82,68

€ 56,77

-31%
Ontdek het comfort en de elegantie van het Arena Bodylift Jennifer 1-delig zwempak voor dames, ontworpen door Arena.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 82,68

€ 56,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Bodylift Jennifer

Het Arena Bodylift Jennifer 1-delig zwempak voor dames is een stijlvolle en functionele keuze voor alle zwemmers. Ontworpen door het bekende merk Arena, is dit zwempak speciaal ontworpen voor vrouwen die stijl en prestaties willen combineren tijdens hun zwemsessies.

Het zwempak is voorzien van de innovatieve Bodylift-technologie, die optimale ondersteuning en vorm biedt voor een flatterend silhouet. Het is ook ontworpen met een drogende stof rapide voor maximaal comfort in en uit het water.

Met zijn elegante, vrouwelijke snit zal het Arena Bodylift Jennifer zwempak je figuur verbeteren terwijl het je totale bewegingsvrijheid geeft. De brede bandjes en U-vormige rug bieden ondersteuning, terwijl de diepe halslijn een vleugje vrouwelijkheid toevoegt.

Of je nu af en toe zwemt of een wedstrijdsporter bent, dit zwempak is ideaal voor alle wateractiviteiten. De chloor- en UV-bestendige stof zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen de elementen, terwijl de flatterende, comfortabele pasvorm je in staat stelt je te concentreren op je prestaties.

Het Arena Bodylift Jennifer 1-delig zwempak voor dames is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor alle vrouwen met een passie voor zwemmen. Dus ga je gang en kies dit zwempak van topkwaliteit voor je volgende trainingssessie of strandvakantie. Bestel nu en ervaar ongeëvenaard comfort en vertrouwen in het water.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007115-590
Kleur zwartmulti/grapeviolet-b
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1