Badmuts Arena Pro II Signature Collection

Badmuts Arena Pro II Signature Collection

€ 18,15

€ 16,15

-11%
Kies de Arena Pro II badmuts uit de Signature collectie, ontworpen door een gerenommeerd merk voor enthousiaste zwemmers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Badmuts Arena Pro II Signature Collection

De Arena Pro II badmuts uit de Signature-collectie is de perfecte keuze voor fervente zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, is deze badmuts de perfecte mix van prestaties, stijl en comfort voor je zwemsessie.

Deze badmuts is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, waardoor je een maximale duurzaamheid krijgt. De siliconen constructie biedt een perfecte grip op je hoofd en zorgt voor een comfortabele en stevige pasvorm tijdens je trainingen.

Het stijlvolle, moderne ontwerp van deze badmuts is een echte blikvanger. De strakke stijl en felle kleuren maken het een must-have modeaccessoire voor zwemmers van elk niveau. Of je nu een beginner bent of een professionele zwemmer, deze badmuts geeft je niet alleen een stijlvolle look, maar vergroot ook je zelfvertrouwen aan de rand van het zwembad.

Deze badmuts ziet er niet alleen geweldig uit, maar biedt ook uitzonderlijke prestaties op het gebied van bescherming en waterbestendigheid. Hij is ontworpen om de weerstand in het water te verminderen, zodat je sneller en efficiënter kunt zwemmen. Bovendien minimaliseren de hydrodynamische vorm en platte naden de weerstand in het water, waardoor je zwemsessies lichter en sneller aanvoelen.

Of je nu een wedstrijdzwemmer bent of gewoon voor je plezier zwemt, de Arena Pro II Signature Collection badmuts is een essentieel onderdeel van je zwemuitrusting. Dus waarom niet een vleugje stijl en prestatie toevoegen aan je volgende zwemsessie met deze topkwaliteit badmuts? Bestel nu en sluit je aan bij de vele zwemmers die vertrouwen op Arena voor hun zwemuitrusting.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006805-100
Kleur sarahsjostrom
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene