Dames zwempak uit 1 stuk Arena Chiara

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Chiara

Beginnend op: € 73,61

€ 51,92

-29%
Ontdek het Arena Chiara 1-delig zwempak, ideaal voor vrouwen die van zwemmen en absoluut comfort houden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Chiara

Het Arena Chiara 1-delig zwempak voor dames is een must-have voor alle zwemmers met een passie voor het water. Met zijn elegante ontwerp en comfortabele pasvorm is dit zwempak speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen die zich comfortabel en zelfverzekerd willen voelen in het water.

Dit zwempak is gemaakt door het beroemde merk Arena en combineert stijl en prestaties. Het iconische logo van het merk staat op de voorkant van het zwempak en voegt een vleugje verfijning toe aan het strakke ontwerp. Maar laat je niet misleiden door het stijlvolle uiterlijk, deze zwembroek zit ook vol met geavanceerde technische functies om je prestaties in het water te verbeteren.

Het Arena Chiara 1-delig zwempak voor dames is speciaal ontworpen om in te zwemmen. De chloorbestendige stof garandeert een lange levensduur, zelfs bij regelmatig gebruik in het zwembad. Bovendien houdt het ontwerp van rapide je comfortabel droog, zelfs na een intensieve sessie.

De snit van het zwempak is zorgvuldig ontworpen voor optimale ondersteuning en volledige bewegingsvrijheid. De brede, verstelbare schouderbanden geven extra steun en kunnen worden aangepast aan je lichaamsvorm. Met zijn V-vormige rug biedt dit zwempak een flatterend, vrouwelijk silhouet, terwijl het voldoende dekking biedt om je comfortabel in het water te houden.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Chiara 1-delig zwempak voor dames voldoet aan al je eisen. Naast het elegante ontwerp en de hoogwaardige technische kenmerken is deze zwembroek ook verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwelijke lichaamsvormen.

Laat je zwemkleding je niet afremmen in het water. Kies voor het 1-delige zwempak voor dames Arena Chiara en geniet van ongeëvenaard comfort en prestaties. Of je nu voor je plezier zwemt of aan wedstrijden meedoet, dit zwempak zal je stijlvol en zelfverzekerd door al je zwemsessies begeleiden. Vertrouw op Arena om je het allerbeste in dameszwemkleding te bieden.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006613-550
Kleur zwart/turquoisemulti
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene