Dames zwempak uit 1 stuk Arena Rule Breaker

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Rule Breaker

Beginnend op: € 62,52

€ 47,93

-23%
Ontdek het 1-delig zwempak voor dames Arena Rule Breaker, ideaal voor durfals die op zoek zijn naar ultieme prestaties.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 62,52

€ 47,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Rule Breaker

Het Arena Rule Breaker 1-delig zwempak voor dames is de ideale keuze voor vrouwen met een passie voor zwemmen. Ontworpen door het internationaal bekende merk Arena, combineert deze zwembroek stijl, comfort en prestaties perfect.

Dit zwempak heeft een modern, elegant ontwerp, met dynamische kleuren die niet onopgemerkt zullen blijven aan de rand van het zwembad. De 1-delige snit biedt optimale ondersteuning terwijl het vrouwelijke silhouet wordt benadrukt. De smalle, verstelbare bandjes voegen een vleugje vrouwelijkheid toe en bieden een persoonlijke pasvorm.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijk comfort. De stof van polyester en elasthaan voelt zacht aan en droogt snel, zodat je tijdens het zwemmen droog en comfortabel blijft. Bovendien biedt het een uitstekende chloor- en UV-bestendigheid, zodat je vele zwemsessies van je zwempak kunt genieten.

Maar dit zwempak is niet alleen mooi en comfortabel, het is ook ontworpen om je prestaties in het water te verbeteren. De stof is ontworpen om gerichte spiercompressie te bieden, wat de bloedcirculatie verbetert en spiervermoeidheid vermindert, zodat je langer en efficiënter kunt zwemmen. Bovendien biedt het veel bewegingsvrijheid dankzij de goede pasvorm en flexibiliteit.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Rule Breaker 1-delig zwempak voor dames is een onmisbare keuze. Met zijn stijlvolle ontwerp, uitzonderlijke comfort en verbeterde prestaties zal het je helpen je doelen in het water te bereiken. Dus wacht niet langer, voeg dit zwempak toe aan je zwemgarderobe en maak een plons bij je volgende training of wedstrijd.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006470-161
Kleur wit/multi/blauwcosmo
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene