Dames zwempak uit 1 stuk Arena Tropic

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Tropic

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Ga in stijl de golven op met het 1-delige zwempak voor dames Arena Tropic, ontworpen door het beroemde merk Arena voor zwemmen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Tropic

Het 1-delige zwempak voor dames Arena Tropic is de perfecte keuze voor alle zwemliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak elegantie, comfort en prestaties om je te vergezellen tijdens al je zwemsessies.

De 1-delige snit volgt perfect de vorm van het vrouwenlichaam en biedt optimale ondersteuning en veel bewegingsvrijheid in het water. De slijtvaste, duurzame stof zorgt ervoor dat het jarenlang meegaat, zelfs na herhaaldelijk gebruik.

Je zult dol zijn op het tropische ontwerp van dit zwempak, met zijn felle kleuren en exotische print. Het voegt een frisse, vrolijke noot toe aan je workouts, zodat je je kunt onderscheiden van de massa aan de rand van het zwembad.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, dit Arena zwempak voldoet aan al je behoeften. De ademende stof garandeert je een gevoel van onvergelijkbaar comfort, terwijl de flatterende snit je figuur zal verbeteren.

Of je nu een vrijetijdszwemmer of een wedstrijdzwemmer bent, dit zwempak is de ideale keuze voor al je prestaties. Dankzij de chloorbestendigheid blijft het zo goed als nieuw, zelfs na veel training in het zwembad.

Kijk niet verder dan het 1-delige zwempak voor dames Arena Tropic voor de must-have van dit seizoen voor alle zwemmers. Wacht niet langer om het aan je zwemkledingcollectie toe te voegen en geniet van onvergelijkbaar comfort en elegantie tijdens al je zwemsessies. Duik dus stijlvol en prestatiegericht het water in dankzij dit zwempak Arena!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 005934-970
Kleur lavanda/navymulti
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene