Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Flex Band

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Flex Band
Beginnend op: € 44,03
Ontdek ultieme prestaties met de dameszwemkleding Speedo Flex Band, speciaal ontworpen voor zwemmen door Speedo.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 44,03
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Flex Band

Het Speedo Flex Band zwempak voor dames is de ultieme keuze voor zwemliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Speedo, is dit zwempak ontworpen om stijl, comfort en prestaties in het water te brengen. Of je nu af en toe zwemt of een topsporter bent, dit zwempak is perfect om je tijdens al je zwemsessies te vergezellen.

Het Speedo Flex Band zwempak voor dames heeft een elegant, modern ontwerp. De slijtvaste stof sluit perfect aan op je lichaam, omarmt je rondingen en zorgt voor veel bewegingsvrijheid in het water. De snit is ook ontworpen om het vrouwelijke figuur te verbeteren, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Maar dit zwempak ziet er niet alleen goed uit, het is ook ontworpen om je prestaties in het water te verbeteren. Dankzij de lichtgewicht, waterbestendige stof kun je je gemakkelijker en sneller bewegen, terwijl de Flex Band bandjes optimale ondersteuning en meer bewegingsvrijheid bij de schouders bieden.

De Speedo Flex Band dameszwembroek is perfect voor in het zwembad of in open water en is bovendien voorzien van de Endurance+ technologie, die een uitzonderlijke duurzaamheid en chloorbestendigheid garandeert. Je kunt dus vele zwemsessies van dit zwempak genieten zonder dat het zijn vorm of kleur verliest.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Speedo Flex Band zwempak voor dames voldoet aan al je verwachtingen op het gebied van stijl, comfort en prestaties. Dus trakteer jezelf op deze zwemkleding van topkwaliteit voor al je zwemactiviteiten. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003713-16643
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene