Stoorzender Speedo H-Boom Panel

Stoorzender Speedo H-Boom Panel

Beginnend op: € 38,32

€ 30,40

-21%
Ga tot het uiterste met de Jammer Speedo H-Boom Panel, de ultieme keuze voor ambitieuze zwemmers van Speedo.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,32

€ 30,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Stoorzender Speedo H-Boom Panel

Ontdek de nieuwste innovatie in zwembroeken met Jammer Speedo H-Boom Panel. Ontworpen door het beroemde merk Speedo, is deze zwembroek speciaal ontworpen voor zwemmers die op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties.

Het Jammer Speedo H-Boom Panel zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en weerstand in het water. Dankzij de lichte, elastische stof kun je vrij en gemakkelijk bewegen tijdens je trainingen of wedstrijden.

Dankzij het elegante, moderne ontwerp voegt dit zwempak een vleugje stijl toe aan je zwemoutfit. Het H-Boom paneel aan de zijkant geeft je look een dynamische touch. Je zult je zelfverzekerd voelen en goed presteren met dit zwempak.

De Jammer Speedo H-Boom Panel is ideaal voor zwemmers van alle niveaus. Of je nu een beginnende zwemmer bent of een atleet op hoog niveau, dit zwempak geeft je optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid om je te helpen je prestatiedoelen te bereiken.

Naast de technische kwaliteiten is dit zwempak gemakkelijk te onderhouden en droogt het snel voor praktisch en efficiënt gebruik. Het is ook chloorbestendig, waardoor het perfect is voor regelmatig gebruik in het zwembad.

Laat de beperkingen van je zwemkleding je niet weerhouden van je passie voor zwemmen. Ga naar Jammer Speedo H-Boom Panel en ontdek een heel nieuw niveau van comfort en prestaties in het water. Bestel de jouwe nu en geniet van een uitzonderlijke zwemervaring.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 00301-317216
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene