Badmuts Arena Polyester II

Badmuts Arena Polyester II
€ 6,05
Verbeter je zwemprestaties met de polyester II badmuts van het beroemde merk Arena. Maak nu indruk!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Badmuts Arena Polyester II

De Arena Polyester II badmuts is een onmisbaar accessoire voor enthousiaste zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, dat gespecialiseerd is in zwemuitrusting, biedt deze badmuts optimaal comfort en topprestaties.

Deze badmuts is gemaakt van hoogwaardig polyester en is zowel licht als duurzaam, zodat je haar goed beschermd is tijdens zwemtrainingen of wedstrijden. Het ergonomische ontwerp vormt zich perfect naar de vorm van je hoofd en zorgt voor een precieze, comfortabele pasvorm.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, deze badmuts is geschikt voor alle niveaus. De antislipstof zorgt ervoor dat hij tijdens het zwemmen goed blijft zitten. Bovendien is hij dankzij de elasticiteit gemakkelijk op te zetten en af te doen.

Dankzij het innovatieve ontwerp is de Arena Polyester II badmuts uitstekend bestand tegen chloor en UV-stralen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in het zwembad of daarbuiten. Je kunt dus volop genieten van je zwemsessies zonder je zorgen te maken over de schadelijke effecten van chloor op je badmuts.

Met deze badmuts, die verkrijgbaar is in een reeks levendige kleuren, val je op aan de rand van het zwembad en laat je je persoonlijke stijl zien. In combinatie met een zwempak Arena ben je uitgerust voor uitzonderlijke prestaties in het water.

Kortom, de Arena Polyester II badmuts is een kwaliteitsproduct dat aan al je verwachtingen voldoet op het gebied van prestaties, comfort en stijl. Of je nu een amateurzwemmer bent of een topsporter, deze badmuts is een must-have voor al je zwemsessies. Laat je haar niet in de weg zitten in het water, kies voor de Arena Polyester II badmuts voor de ultieme zwemervaring.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 002467-400
Kleur mangeta
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene