Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko Challe

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko Challe

Beginnend op: € 62,52

€ 50,01

-20%
Ontdek het 1-delig zwempak voor dames Arena Kikko Challe, ideaal om in te zwemmen. Comfort en prestaties gegarandeerd met Arena!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 62,52

€ 50,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko Challe

Het Arena Kikko Challe 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor zwemmers die op zoek zijn naar een stijlvolle, hoogwaardige look. Ontworpen door het beroemde merk Arena, is dit zwempak speciaal gemaakt voor vrouwen en biedt het een comfortabele pasvorm en totale bewegingsvrijheid voor al je zwemsessies.

Het Kikko Challe motief, geïnspireerd op Japanse geometrische patronen, geeft dit zwempak een unieke stijl. Het zwempak ziet er niet alleen goed uit, de duurzame, hoogwaardige stof en het ergonomische ontwerp geven je optimale ondersteuning en lichtgewicht compressie voor betere prestaties in het water.

Of je nu competitief zwemt of gewoon voor je plezier, dit zwempak is ideaal voor alle zwemmers. De 1-delige snit met laat je figuur beter uitkomen terwijl het optimale ondersteuning biedt voor comfort tijdens je hele training.

Dankzij de chloorbestendige stofconstructie is deze zwembroek ontworpen om lang mee te gaan, zelfs na vele trainingssessies. Bovendien droogt het snel zodat je het in een mum van tijd weer kunt dragen.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Kikko Challe 1-delig zwempak voor dames is een essentiële keuze voor het combineren van stijl en prestaties in het water. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle lichaamsvormen zodat elke zwemmer ervan kan genieten. Bestel het nu en voeg een vleugje stijl toe aan je zwemsessies!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007160-650
Kleur zachtgroen/zwartmulti
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1