Sneeuwschoenwandelen InookOdyssey

Sneeuwschoenwandelen InookOdyssey

Normale prijs: € 119,99

Special Price € 95,99

-20%

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Product Details

Beschrijving

Details

Sneeuwschoenwandelen InookOdyssey

Dit complete model op basis van de Aerotec designzeef is zowel geavanceerd als klassiek en biedt een van de beste waar voor uw geld in het productgamma. Het succes van dit model verdient bijzondere aandacht en daarom wordt dit jaar een nieuwe kleur geïntroduceerd.

Geschikt voor schoenmaten 34 tot 47 (FR). Wandelschoenen worden sterk aanbevolen voor alle Inook sneeuwschoenen, met uitzondering van het E-flex model dat een flexibele plaat heeft, in welk geval wij zachte schoenen aanraden.

Aerotec design
Het taps toelopende profiel met een zeer hoge neus maakt het mogelijk om te "vliegen" op de sneeuw. De wijd open achter uitgangen voorkomen dat sneeuw zich ophoopt onder het scherm.

Meerklauwconcept
6 warm aangebrachte stalen nagels, afhankelijk van het model rechthoekig en/of cilindrisch, vormen een aanvulling op een zeer grijpgrage voorklauw met 3 of 5 tanden.

Cushion
Zacht centraal schoentechnisch ondersteuningssysteem van zacht bi-materiaal dat zich aan de wreef aanpast en aan beide zijden verstelbaar is. Fijnregeling door hendel en onmiddellijke opening door aan 2 zijlipjes te trekken.

Vleugelconcept
Gebogen profiel: stabiliteit en uitstekende grip op hellingen (systeem gebruikt in bijna alle modellen van het gamma). Sneeuw hoopt zich niet op onder de zeef: het speelveld blijft licht, zelfs met kleverige sneeuw.


45° vooraanspanning Nauwkeurige en comfortabele aanspanning van de laars dankzij twee 45° riemen. Dit detail is belangrijk omdat het zorgt voor een perfecte pasvorm zonder drukpunten te creëren, die erg vervelend zijn na een lange wandeltocht. De morfologie van de voet wordt gerespecteerd en de natuurlijkheid van het lopen wordt behouden.

Geluiddempende demping
Er zitten 3 geluiddempende dempingskussens onder de hiel.

Makkelijk te gebruiken en kleine details...
Onmiddellijke aanpassing van de maat door het hielkussentje tegen de schoen te drukken of door het nummer dat overeenkomt met uw maat in de 2 kleine vensters weer te geven

Sneeuwschoenwandelen InookOdyssey
Extra informatie

Extra informatie

  • Merk : Inook
  • Fabrikant SKU : RAQ026026
  • Maat : TU
  • Kleur : wit
  • Kleur : Wit
  • Geslacht : Man
  • Leeftijdsgroep : Volwassene
  • Assortiment : Odalys
  • Kleding : Nee
  • Team : Nee

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten