Skibroek Helly Hansen alpha lifaloft

Skibroek Helly Hansen alpha lifaloft
Beginnend op: € 342,83

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 342,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Skibroek Helly Hansen alpha lifaloft

Onze best verkochte heren skibroek, met LifaLoft™ isolatie die warmte en lichtheid combineert.
De Alpha LifaLoft™ broek is ontworpen met een HELLY TECH® Professional dubbellaags membraan om je droog te houden tijdens lange dagen op de berg en LifaLoft™ isolatie om je op een lichtgewicht manier warm te houden. Het heeft ventilatiesluitingen aan de buitenkant van de dijen om warme lucht te laten ontsnappen voor superieur comfort. Het is verstelbaar in de taille voor een perfecte pasvorm, en heeft schoenkappen met antislip siliconen strips voor uw comfort.
Vezelgehalte: Shell: 85% Polyamide, 15% Elastaan. Voering: 100% Polyamide. Voering 2: 86% Polyester, 14% Elastaan. Isolatie: 70% Polypropyleen, 30% Polyester. Isolatie: 70% Polyester (gerecycled), 30%
PolyesterVerzorgingsinstructies: Sluit de haakjes en lusjes voor het wassen, sluit de ritsen voor het wassen, gebruik geen wasverzachter, haal het kledingstuk onmiddellijk uit de wasmachine, heldere kleuren kunnen verkleuren, doe het kledingstuk in de droogtrommel om de waterafstotende behandeling te reactiveren, was donkere kleuren apart.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 65761-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene