Skihandschoenen Reusch Helena R-TEX XT

Skihandschoenen Reusch Helena R-TEX XT

Beginnend op: € 55,41

€ 49,86

-10%
Reusch Helena R-TEX XT skihandschoenen: comfortabel, ademend, slijtvast en beschermend tegen wind en kou voor de ultieme ski-ervaring.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,41

€ 49,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Skihandschoenen Reusch Helena R-TEX XT

Versterkingen
Versterkte constructie ter ondersteuning van de ski. Het materiaal schuurt niet af bij gebruik van de stokken. Beschermt de handen bij een val door de impact te absorberen. Biedt goede bescherming tegen de kou.
Ademend vermogen
Ze zijn gemaakt van materialen die het ademen van de handen vergemakkelijken. Dit voorkomt dat de huid overmatig gaat zweten en houdt vocht weg van de huid. Dit verhoogt het comfort aanzienlijk, ongeacht de omstandigheden.
Winddicht
Winddichte handschoenen houden de kou buiten die menace handen op de piste bezorgt. Windvlagen zorgen ervoor dat de waargenomen temperatuur lager is dan deze in werkelijkheid is, dus windbescherming werkt goed bij slecht weer en blokkeert effectief het binnendringen van wind.
Thermisch comfort
Skihandschoenen beschermen je niet alleen tegen vocht, wind en sneeuw. Ze zorgen voor een comfortabel warmteniveau, waardoor vocht sneller droogt. Tegelijkertijd beperken de lagen materiaal de bewegingsvrijheid van de hand niet.
Comfort
Biedt totaal comfort tijdens het gebruik. Ze beperken de bewegingsvrijheid op de piste niet. Ze bieden de juiste warmte, beschermen tegen wind en kou en voeren vocht af om de huid droog te houden.
Duurzaam materiaal
Voortdurend contact met sportaccessoires vereist een hoge mate van duurzaamheid, en daarom gaan ze langer mee dankzij het sterke, duurzame materiaal. Tegelijkertijd beperken ze de bewegingsvrijheid op geen enkele manier en de gebruikte verstevigingen verlengen hun levensduur.

Extra informatie

Merk Reusch
Fabrikant SKU 6331213-1101
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment R-TEX® XT