Kinderzwemshort Speedo Dig Panel

Kinderzwemshort Speedo Dig Panel

Beginnend op: € 32,27

€ 28,25

-12%
Ontdek de kinderzwemshort Speedo Dig Panel, de perfecte metgezel voor jonge zwemliefhebbers!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 32,27

€ 28,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderzwemshort Speedo Dig Panel

De Speedo Dig Panel zwemshort voor kinderen is de perfecte keuze voor je kind dat van zwemmen houdt. Ontworpen door het beroemde merk Speedo, zijn deze zwemshorts ontworpen om je kind comfort, prestaties en stijl te bieden.

Met een modern en kleurrijk ontwerp zijn deze zwemshorts ideaal voor beginnende jonge zwemmers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om optimale sterkte en duurzaamheid te garanderen, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Dankzij de Speedo Endurance+ technologie zijn deze zwemshorts chloor- en kleurbestendig, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor regelmatige trainingssessies. Bovendien is de stof droog rapide, zodat je kind de hele dag comfortabel en droog kan blijven.

De Speedo Dig Panel zwemshorts voor kinderen bieden ook een uitstekende bewegingsvrijheid dankzij de nauwsluitende snit en de stretchstof. Je kind kan dus zonder beperkingen zwemmen, duiken en spelen.

Of het nu voor een intensieve training is of voor een dagje aan het strand, deze zwemshorts zijn perfect voor alle jonge zwemliefhebbers. Wacht dus niet langer en geef je kind het beste op het gebied van comfort, prestaties en stijl met de Speedo Dig Panel zwemshorts voor kinderen. Het is de ideale keuze voor kleine kampioenen in de dop!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003160-16638
Kleur zwart/rood/rood
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior