Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Eco New Contour Eclipse

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Eco New Contour Eclipse

Beginnend op: € 65,54

€ 53,26

-19%
Ontdek het comfort en de elegantie van het Speedo Eco New Contour Eclipse 1-delig zwempak voor dames.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 53,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Eco New Contour Eclipse

Het Speedo Eco New Contour Eclipse 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor gepassioneerde zwemmers. Dit zwempak is met precisie ontworpen door het gerenommeerde merk Speedo en biedt de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid.

Het zwempak is gemaakt van milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit, waardoor het niet alleen een stijlvolle, maar ook een milieuvriendelijke keuze is. Met zijn elegante snit en flatterende silhouet is het perfect voor alle lichaamsvormen en laat het je rondingen op een flatterende manier zien.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt optimale ondersteuning dankzij het eendelige ontwerp. Je kunt je dus volledig concentreren op het zwemmen zonder je zorgen te maken over je outfit. Bovendien is de zwembroek voorzien van de Speedo Endurance+ technologie, die chloor en slijtage tegengaat en je een langdurig gebruik garandeert.

Het zwempak is ook voorzien van de Speedo Eco-technologie, die gerecyclede materialen gebruikt om de impact op het milieu te verminderen. Je kunt dus met een gerust hart naaresprit gaan in de wetenschap dat je met je aankoop bijdraagt aan het behoud van onze planeet.

Of je nu af en toe zwemt of een doorgewinterde zwemmer bent, dit zwempak is ideaal voor alle zwemactiviteiten. Het comfort en de duurzaamheid maken het de perfecte keuze voor intensieve trainingen of strandvakanties.

Kortom, het Speedo Eco New Contour Eclipse 1-delig zwempak voor dames is een must-have keuze voor alle vrouwen die stijl, comfort en duurzaamheid willen combineren in hun zwemkleding. Verwen jezelf met deze kwaliteitszwembroek om het beste uit je zwemsessies te halen.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 00306-70299
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene