Zwemshort Speedo H-Boom Panel

Zwemshort Speedo H-Boom Panel

Beginnend op: € 38,32

€ 32,80

-14%
Ontdek de Speedo H-Boom Panel zwemshorts, ontworpen door Speedo voor enthousiaste zwemmers. Geniet van het beste voor tijdens het zwemmen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,32

€ 32,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Speedo H-Boom Panel

De Speedo H-Boom Panel zwemshort is een must-have voor alle zwemliefhebbers. Met zijn moderne ontwerp en levendige kleuren combineert hij stijl en comfort om je tijdens je zwemsessies te vergezellen.

Deze zwemshort is gemaakt door het beroemde merk Speedo, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten, en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende zwemmers. Ze zijn lichtgewicht en duurzaam en bieden optimale bewegingsvrijheid in het water.

De contrasterende panelen aan de zijkanten geven deze zwemshort een dynamisch tintje, terwijl de elastische tailleband met trekkoord zorgt voor een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van Speedo's Endurance+ technologie, die een verbeterde chloorbestendigheid en uitzonderlijke duurzaamheid biedt.

Of je nu in het zwembad of in de zee zwemt, Speedo H-Boom Panel zwemshorts zijn je perfecte bondgenoot. Dus wacht niet langer, koop nu je exemplaar en duik vol vertrouwen het water in met Speedo.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003014-17216
Kleur zwart/usa houtskool/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene