Waterdichte jas Helly Hansen Odin Lifa Pro Belay

Waterdichte jas Helly Hansen Odin Lifa Pro Belay

Beginnend op: € 453,75

€ 256,91

-43%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 453,75

€ 256,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas Helly Hansen Odin Lifa Pro Belay

Deze zeer beschermende jas is ontwikkeld op point met advies van zoek- en reddingsteams die lange uren doorbrengen op koude berghellingen. Het is extreem beschermend en biedt een superieure verhouding tussen warmte en gewicht voor een betere wendbaarheid. We hebben een revolutionaire isolatietechnologie gebruikt - LIFALOFT™-platenisolatie gecombineerd met PrimaLoft® GOLD-vezelparels en een geleidende grafeenvoering - om een superieure warmte te bereiken. De warmte wordt strategisch verdeeld via een geoptimaliseerde lichaamsmapping. Zoals altijd hebben we de weersbescherming toegevoegd die je nodig hebt om droog en warm te blijven. De jas maakt gebruik van onze innovatieve LIFA INFINITY™ hydrofobe stof, het volgende niveau van verantwoorde waterdichte/ademende technologie. De waterdichte eigenschappen zijn bereikt zonder het gebruik van chemicaliën en houden stand zonder herbewerking. De jas heeft ook een PFC-vrije DWR-behandeling om lichte neerslag af te weren bij veranderend weer. In een poging om milieuvriendelijk te zijn, is deze jas op verantwoorde wijze vervaardigd met het bluesign®-gecertificeerde textielproductieproces, dat afval vermindert in elke fase van de kledingketen.

Eigenschappen: Geborduurd Helly Hansen (HH) logo.

Kenmerken: Platte rand

Eigenschappen: Geborstelde gebreide kinbeschermer

Kenmerken: Kapverstelling vertical en horizontale verstelling

Eigenschappen: Borst- en handzakken met YKK®-ritssluiting.

Eigenschappen: Binnenborstzak met rits

Eigenschappen: Verstelbaar trekkoord aan de zoom

Eigenschappen: Elastische manchetten

Eigenschappen: Voering

Belangrijkste materialen: I-3023, SWP-034-1, Lifaloft (I-2041), I-3009, MC32 (BEOIL).

Samenstelling: Shell: 100% Polypropyleen - Voering: 100% Polyamide - Isolatie achterlichaam: 50% Polypropyleen, 50% Polyester (Gerecycleerd) - Isolatie kap: 70% Polypropyleen, 30% Polyester

CB binnenbeenlengte: 82,60

Certificeringen: bluesign® product.

Certificeringen: PFC vrij

Pasvorm : Normaal

Wasicoon: Machinewas warm - fijnwasprogramma op 40°C, geen bleekmiddel, wasdroger laag, niet strijken, niet chemisch reinigen.

Wasicoon: Machinewas warm - zachtjes draaien op 40°C, geen bleekmiddel, in de droger op lage temperatuur, niet strijken, niet chemisch reinigen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 63108-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene