Dames skischoenen Head Nexo LYT 110 GW

Dames skischoenen Head Nexo LYT 110 GW
Beginnend op: € 504,17
Prestaties en maatwerk gecombineerd in de Head Nexo LYT 110 GW damesskischoen, de lichtste schoen voor alle soorten terrein.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 504,17
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames skischoenen Head Nexo LYT 110 GW

De NEXO LYT 100 GW W combineert maatwerk en prestaties. Het is de lichtste all-terrain schoen ooit, met een nieuwe 100mm leest die perfect in balans is van enkel tot teen.

Op zoek naar maximale precisie? Als je een bijzonder dunne voet of enkel hebt, vergezelt de NEXO LYT 100 GW W je op je avonturen in de bergen met een ongekend niveau van comfort en prestaties. De Liquid Fit technologie zorgt voor een perfecte pasvorm, zodat je je skischoenen in een paar seconden kunt aanpassen aan de vorm van je voet. En dat is lang niet het enige kenmerk van de NEXO LYT 100 GW W: Duo Flex technologie zorgt voor een responsieve, progressieve flex met precieze skicontrole durant in alle fasen van de bocht. Door de flex aan te passen krijg je een stijvere of zachtere flex. Dankzij de Auto Adapt-technologie kan je kuit vrij naar achteren bewegen en de meest comfortabele positie vinden dankzij het bewegingsbereik van de achterspoiler. En voor een gemakkelijke, hoogwaardige afstelling kun je rekenen op de vier Superleggera micrometrische gespen en het Supermacro rek.

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 602231
Kleur antraciet/zwart
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene