Broek Helly Hansen arctic patrol

Broek Helly Hansen arctic patrol
Beginnend op: € 453,75
Ontdek het comfort en de prestaties van de Helly Hansen Arctic Patrol broek, een must-have voor watersporters.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 453,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Broek Helly Hansen arctic patrol

De Helly Hansen Arctic Patrol broek is een must-have voor elke ervaren schipper. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, is deze broek praktisch, comfortabel en slijtvast, waardoor hij ideaal is voor gebruik in alle omstandigheden op zee.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming tegen de elementen. De slanke pasvorm en voorgevormde knieën bieden veel bewegingsvrijheid, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor de meest veeleisende watersportactiviteiten.

Bovendien zit de Helly Hansen Arctic Patrol broek boordevol praktische functies voor zeilers. De elastische tailleband en afneembare schouderbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort, de hele dag door. Cordura verstevigingen op de knieën en billen zorgen voor extra stevigheid voor extra duurzaamheid.

Of je nu op volle zee bent of op een rustig meer, de Helly Hansen Arctic Patrol broek houdt je droog en warm dankzij de Helly Tech Performance technologie, die waterdichte, ademende bescherming garandeert. Bovendien houden de waterdichte ritsen en gesealde naden het water buiten.

Tot slot maakt het strakke, moderne ontwerp van deze broek hem ook een stijlvolle keuze voor activiteiten buiten het water. Of je nu op het water of op het land bent, de Helly Hansen Arctic Patrol broek vergezelt je in stijl en functionaliteit.

Kortom, als je op zoek bent naar een broek van topkwaliteit voor je avonturen op het water, kijk dan niet verder dan de Helly Hansen Arctic Patrol broek. Met hun perfecte combinatie van prestaties, comfort en stijl is deze broek een must-have voor elke watersporter. Vertrouw op Helly Hansen om je op de best mogelijke manier uit te rusten om te genieten van je passie voor varen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53481-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten