T-shirt O'Neill wetsuits Basic Skins

T-shirt O'Neill wetsuits Basic Skins
Beginnend op: € 33,03
Het O'Neill Basic T-shirt Skins, de essentiële keuze voor surffans. Ontworpen door een beroemd surfmerk voor ultieme prestaties!
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 33,03
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt O'Neill wetsuits Basic Skins

Het O'Neill wetsuits Basic Skins T-shirt is een must-have voor alle surfliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk O'Neill, is dit T-shirt speciaal ontworpen voor surfers, met een mix van comfort en functionaliteit.

Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en koel aan tegen de huid, zelfs in de meest extreme omstandigheden. De geavanceerde technologie voert vocht af van rapide om je droog en comfortabel te houden tijdens je surfsessies.

Het strakke, stijlvolle ontwerp van dit T-shirt weerspiegelt O'Neill's merkesprit, dat stijl en prestaties combineert. Met zijn ronde hals en korte mouwen is het zowel comfortabel als praktisch, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt op je board.

Of je nu een beginnende of ervaren surfer bent, het O'Neill wetsuits Basic Skins T-shirt is een ideale keuze om je te vergezellen op je avonturen op de golven. Het is verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren en perfect om een vleugje stijl toe te voegen aan je surfoutfit.

Laat slecht weer je passie voor surfen niet bederven. Met het O'Neill wetsuits Basic Skins T-shirt ben je klaar voor alle omstandigheden, terwijl je droog en comfortabel blijft. Wacht dus niet langer en voeg het vandaag nog toe aan je surfgarderobe!

Extra informatie

Merk O'Neill
Fabrikant SKU 3402-002
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1