Lange natie riem BuddySwim Speed

Lange natie riem BuddySwim Speed

€ 80,57

€ 67,37

-16%
Verhoog je zwemprestaties met de lange natiegordel BuddySwim Speed, ontworpen door BuddySwim voor ambitieuze zwemmers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 9 of 11 dagen

Beschrijving

Lange natie riem BuddySwim Speed

Ontdek de nieuwe Nation lange riem BuddySwim Speed, de perfecte keuze voor zwemmers met een passie voor zwemmen! Ontworpen door BuddySwim, deze riem combineert perfect comfort, prestaties en stijl.

Deze riem is speciaal ontworpen voor zwemmen en is ideaal voor zwemmers van alle niveaus. Met zijn slanke, elegante ontwerp zal hij zeker opvallen aan de rand van het zwembad. Maar dat is nog niet alles: de BuddySwim Speed riem zit ook boordevol functies om je te helpen je doelen te bereiken.

Dankzij de verstelbare banden past deze riem zich aan alle lichaamsvormen aan voor optimale ondersteuning. Het neopreen van hoge kwaliteit biedt veel weerstand en ongeëvenaard comfort voor langdurig gebruik. Je kunt je dus volledig concentreren op je prestaties zonder gehinderd te worden door je uitrusting.

De BuddySwim Speed riem is speciaal ontworpen voor optimaal drijfvermogen in het water. Dit betekent dat je kunt werken aan je houding en positionering in het water om efficiënter te zwemmen. Je kunt ook trainen om omstandigheden in open water te simuleren door gewichten aan de riem toe te voegen voor een nog completere workout.

Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, de BuddySwim Speed riem zal je helpen vooruitgang te boeken en je zwemdoelen te bereiken. Twijfel dus niet langer en kies voor deze lange natiezwemgordel van topkwaliteit voor een nog effectievere training!

Extra informatie

Merk BuddySwim
Fabrikant SKU 250950
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene