Dameshoofdband Buff Seary Coolnet UV+

Dameshoofdband Buff Seary Coolnet UV+

€ 16,08

€ 15,29

-5%
Bescherm je huid tijdens het wandelen met de Buff Seary Coolnet UV+ hoofdband. Ontworpen voor vrouwen door het toonaangevende merk, Buff.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Dameshoofdband Buff Seary Coolnet UV+

De Buff Seary Coolnet UV+ hoofdband is het perfecte accessoire voor al je buitenavonturen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Buff, is deze hoofdband speciaal gemaakt voor actieve vrouwen die van wandelen houden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Buff Seary Coolnet UV+ hoofdband zowel zacht als comfortabel om te dragen. Het beschikt ook over Coolnet-technologie, die je koel en droog houdt, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten. Bovendien heeft deze hoofdband UV+ bescherming om je te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Dankzij het stijlvolle en veelzijdige ontwerp kan de Buff Seary Coolnet UV+ dameshoofdband op verschillende manieren worden gedragen, passend bij jouw stijl en behoeften. Of je hem nu draagt als hoofdband, haarband of zelfs als nekwarmer, hij voegt een vleugje stijl toe aan je outfit terwijl hij je haar op zijn plaats houdt.

Of je nu gaat wandelen in de bergen, kamperen in de wildernis of gewoon een wandeling maakt door de stad, de Buff Seary Coolnet UV+ hoofdband is het essentiële accessoire om comfortabel en beschermd te blijven. Dus voeg deze hoofdband vandaag nog toe aan je wandelcollectie!

Extra informatie

Merk Buff
Fabrikant SKU 128746605
Kleur paars
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene