Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Dig Starback

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Dig Starback

Beginnend op: € 55,46

€ 45,68

-18%
Ontdek comfort en prestaties in het 1-delige zwempak voor dames Speedo Dig Starback, de ideale keuze voor dameszwemmen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 45,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Dig Starback

Het Speedo Dig Starback 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor alle vrouwen met een passie voor zwemmen. Ontworpen door het beroemde merk Speedo, combineert dit zwempak stijl, comfort en prestaties perfect.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om chloorwater en chloor te weerstaan, waardoor het perfect is voor regelmatig gebruik in het zwembad. De stof is ook rekbaar en past zich perfect aan je lichaam aan, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt in het water.

Het ontwerp van het zwempak is ook adembenemend. Met zijn witte stippenpatroon op een marineblauwe achtergrond is het zowel elegant als modern. De starback, een unieke stervormige band op de rug, voegt een extra vleugje stijl toe en zorgt voor maximale bewegingsvrijheid in de schouderzone.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een flatterende vrouwelijke snit die je rondingen mooi uit laat komen. Of je nu af en toe zwemt of een doorgewinterde deelnemer bent, dit zwempak zorgt ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt in het water.

Naast het ontwerp en de kwaliteit biedt dit zwempak ook uitzonderlijke prestaties. Het is voorzien van de Endurance+ technologie van Speedo, die een uitzonderlijke chloorbestendigheid en duurzaamheid garandeert, evenals UV-bescherming.

Of je nu zwemt voor je plezier of voor wedstrijden, met het 1-delige zwempak voor dames Speedo Dig Starback kun je niet de fout in gaan. Dus wacht niet langer, voeg het nu toe aan je zwemgarderobe en maak je klaar om te schitteren in het zwembad!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 12842-16613
Kleur rood/blauw
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene