Dames zwempak uit 1 stuk Speedo H-Boom Splice

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo H-Boom Splice

Beginnend op: € 62,52

€ 49,52

-21%
Ontdek het dameszwempak Speedo H-Boom Splice 1-delig, ideaal voor uw zwemtrainingen met stijl en prestaties.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 62,52

€ 49,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo H-Boom Splice

Het Speedo H-Boom Splice eendelige zwempak voor dames is de perfecte keuze voor fervente zwemmers. Ontworpen door het bekende merk Speedo, is deze zwembroek speciaal gemaakt voor vrouwen die stijl en prestaties willen combineren tijdens hun zwemsessies.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort terwijl het duurzaam en slijtvast is. De elegante, nauwsluitende snit met accentueert het vrouwelijke silhouet en biedt veel bewegingsvrijheid in het water. Bovendien voegt het kleurrijke, moderne ontwerp van dit zwempak een vleugje stijl toe aan je zwemoutfit.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, dit zwempak is geschikt voor alle niveaus. Het is ideaal voor intensieve trainingen, wedstrijden of gewoon een dagje in het zwembad met het gezin. Dankzij het ergonomische ontwerp biedt het optimale ondersteuning en volledige bedekking voor absoluut vertrouwen in het water.

Het Speedo H-Boom Splice eendelige zwempak voor dames is speciaal ontworpen voor watersporten zoals zwemmen. Dankzij de chloorbestendige, drogende stof ( rapide ) kun je het lange tijd comfortabel dragen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bovendien biedt het UPF 50+ zonbescherming voor extra bescherming tegen zonnestralen.

Door te kiezen voor het Speedo H-Boom Splice eendelig zwempak, kies je voor een kwaliteitsproduct dat prestaties, comfort en stijl combineert. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is speciaal ontworpen voor vrouwen. Laat je zwemkleding geen belemmering zijn voor je prestaties, kies dit zwempak Speedo en maak een plons in het water!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 12305-16764
Kleur bla/blauw
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene