Donsjack voor dames Jack Wolfskin jwp down

Donsjack voor dames Jack Wolfskin jwp down
Beginnend op: € 161,28
Dit jack zal zeker in de smaak vallen bij urban fashionista's. De perfecte combinatie van warmte en lichtheid, is perfect voor reizen in de winter.

Niet op voorraad

Beschrijving

Donsjack voor dames Jack Wolfskin jwp down

Zo licht en zo warm: Onze JWP DOWN is de perfecte bescherming tegen de kou voor uw reizen over de hele wereld! Het donsjack maakt deel uit van onze bijzonder ruimtebesparende PACK AND GO! serie - dus ideaal voor uw volgende reis!
We hebben het gevuld met onze gecertificeerde hoge kwaliteit eendendons. Zijn winddichte STORMLOCK buitenmateriaal biedt dubbele bescherming: het is zelfs bestand tegen een winterstorm. En lichte buien spoelen gewoon weg. Het voordeel voor sportactiviteiten: JWP DOWN is zeer ademend.
Wij hebben de producten uit onze PACK AND GO! serie gemaakt voor iedereen die graag beweegt en actief is - bijvoorbeeld op reis of tijdens het sporten in de natuur. Technisch, functioneel, minimalistisch, licht en vooral ruimtebesparend. Het ontwerp van deze serie wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige silhouet en moderne uitstraling - een stijl die perfect past bij de stad.
Andere detailsGewicht
: 240 g (maat S)
STORMLOCK RIPSTOP: zeer licht, winddicht en ademend materiaal met versterkende draden en waterafstotende
buitenkantDons 90/10 (vulkracht 700 cuin, RDS gecertificeerd)
2
heupzakkenreflecterende
detailsInbegrepen opbergzakje

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1205941_1010
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene