Klimschoenen Boreal Beta Eco

Klimschoenen Boreal Beta Eco

Beginnend op: € 90,70

€ 83,23

-8%
Prestaties en ecologie, Boreal Beta Eco schoenen zijn je bondgenoot voor het veroveren van de toppen van het klimmen. Vertrouwd merk: Boreal.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 83,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Klimschoenen Boreal Beta Eco

Boreal Beta Eco klimschoenen zijn de perfecte oplossing voor klimmers die op zoek zijn naar een product van hoge kwaliteit dat minder belastend is voor het milieu. Deze schoenen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Boreal en zijn speciaal ontworpen om ongeëvenaard comfort en prestaties te bieden tijdens je klimsessies.

Het materiaal dat gebruikt wordt om deze schoenen te maken is afkomstig van duurzame bronnen, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Bovendien vormen het ergonomische ontwerp en de asymmetrische vorm zich perfect naar de vorm van de voet, voor een precieze pasvorm en optimale ondersteuning tijdens het klimmen.

De hoogwaardige rubberen zool biedt uitzonderlijke grip, zodat klimmers zich veilig voelen en zich kunnen concentreren op hun beklimming. Bovendien biedt de versterkte rubberen teen extra bescherming voor de tenen, terwijl de bewegingsprecisie wordt geoptimaliseerd.

De Boreal Beta Eco klimschoenen hebben ook een voering van organisch katoen, voor extra ademend vermogen en comfort, zelfs tijdens lange, intensieve sessies. Bovendien zorgen de lichtgewicht constructie en het vetersysteem rapide voor bewegingsgemak en een lichtgewicht gevoel, essentieel voor succesvol klimmen.

Of je nu een ervaren klimmer bent of een beginner, Boreal Beta Eco klimschoenen zijn een ideale keuze voor het combineren van prestaties en milieuvriendelijkheid. Met hun superieure kwaliteit en milieuvriendelijke ontwerp zijn deze schoenen een duurzame investering voor je klimkunsten. Bestel nu en geniet van comfortabel, milieuvriendelijk klimmen met Boreal Beta Eco klimschoenen.

Extra informatie

Merk Boreal
Fabrikant SKU 11223
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten