Schoenen Trezeta

Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 110,82

€ 61,86

-44%
Ontdek de nieuwe wandelschoenen voor dames van Trezeta, de must-have voor je outdooravonturen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,82

€ 61,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Trezeta

Trezeta Hype dameswandelschoenen zijn de perfecte keuze voor avontuurlijke vrouwen die op zoek zijn naar betrouwbaar, comfortabel schoeisel voor hun buitenexpedities. Ontworpen door het gerenommeerde merk Trezeta, zijn deze schoenen speciaal ontwikkeld om perfect te passen bij vrouwenvoeten en bieden ze ongeëvenaard comfort en ondersteuning.

Het elegante ontwerp van deze schoenen maakt ze ook een ideale keuze voor stijlbewuste vrouwen, zelfs als ze op pad zijn in de buitenlucht. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel robuust als licht, waardoor ze de perfecte balans bieden tussen duurzaamheid en comfort.

Of je nu een bergwandeling of een boswandeling plant, Trezeta Hype wandelschoenen zijn klaar om elke uitdaging aan te gaan. De rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip op alle terreinen, terwijl de EVA-tussenzool schokken absorbeert voor optimaal comfort, de hele dag door.

Het ademende bovenwerk van leer en stof houdt je voeten droog en koel, zelfs op de warmste dagen. Bovendien heeft de schoen een nauwkeurig rapide vetersysteem voor een perfecte pasvorm, elke keer weer.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of een beginner met een passie voor de natuur, Trezeta Hype dames wandelschoenen geven je het comfort, de prestaties en de stijl die je nodig hebt om het beste uit je avonturen te halen. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op de beste wandelervaring met Trezeta Hype.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722750
Kleur roze/zwart
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel