Dames zwempak uit 1 stuk Arena Planet

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Planet

Beginnend op: € 62,52

€ 47,93

-23%
Damesbadmode Arena Planet: elegantie en prestaties voor uw zwemsessies. Ontdek nu de Arena collectie!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 62,52

€ 47,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Planet

- kleur: "Blauw

Het dames 1-delig zwempak Arena Planet is de perfecte keuze voor gepassioneerde zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak stijl en prestaties om je een ongeëvenaarde zwemervaring te geven.

Met zijn stijlvolle blauwe kleur is dit zwempak een echte aanwinst voor je zwemgarderobe. Het is niet alleen modieus, maar ook ontworpen om je prestaties in het water te verbeteren. Met zijn slanke pasvorm en chloorbestendige stof kun je vol vertrouwen trainen en je zwemdoelen bereiken.

Het Arena Planet 1-delige zwempak voor dames is speciaal ontworpen voor vrouwen, met speciale aandacht voor detail om je het best mogelijke comfort te geven. De brede, verstelbare bandjes bieden optimale ondersteuning en passen zich aan je lichaamsvorm aan, terwijl de X rug een vrouwelijk tintje geeft aan dit functionele zwempak.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, dit zwempak is perfect voor alle soorten zwemmen. Of het nu gaat om intensieve trainingen of ontspannende sessies in het zwembad, je zult de bewegingsvrijheid die dit zwempak biedt zeker waarderen.

Naast de uitzonderlijke prestaties is dit zwempak ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gerecycled materiaal en helpt onze planeet te beschermen terwijl het je een product van topkwaliteit biedt.

Kies voor het 1-delige zwempak voor dames Arena Planet en ontdek een nieuwe manier van zwemmen. Het elegante ontwerp, de optimale prestaties en het ongeëvenaarde comfort maken het de ideale keuze voor alle zwemmers. Wacht dus niet langer, voeg het nu toe aan je zwemkledingcollectie en maak je klaar om te schitteren in het water!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006730-610
Kleur blauwgroen/witmulti
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene