Zwembroeken Speedo Allov Brief

Zwembroeken Speedo Allov Brief

Beginnend op: € 35,29

€ 30,52

-14%
De Speedo Allov Brief zwemslip is perfect om mee te zwemmen en heeft een perfecte pasvorm voor ultiem comfort in het water.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 30,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroeken Speedo Allov Brief

De Speedo Allov Brief zwemslip is de ideale keuze voor alle enthousiaste zwemmers die op zoek zijn naar een zwempak van topkwaliteit voor hun trainingen en wedstrijden.

Trouw aan de reputatie van het merk Speedo biedt deze zwembroek een perfecte pasvorm en ongeëvenaard comfort. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om slijtage door chloor en UV-stralen te weerstaan, zodat ze lang meegaan.

Het slanke, stijlvolle ontwerp van de Speedo Allov Brief zwemslip maakt het een esthetische keuze voor zwemmers van alle niveaus. Hij biedt optimale bedekking en volledige bewegingsvrijheid in het water. Met zijn licht getailleerde snit vormt hij zich perfect naar de contouren van het lichaam voor een tweede-huidgevoel.

Deze zwemslip is speciaal ontworpen voor zwemmen en heeft de Endurance+ technologie, waardoor hij bestand is tegen chloor, vervaging en pilling. Dit maakt hem ideaal voor regelmatige trainingen in het zwembad.

Bovendien biedt de Speedo Allov Brief zwemslip uitstekende ventilatie en droogt hij snel rapide, waardoor hij de perfecte keuze is voor zwemmers die graag tijd in het water doorbrengen.

Of je nu een wedstrijdzwemmer of een recreatieve zwemmer bent, de Speedo Allov Brief Zwemshort is een onmisbare keuze. Met zijn topprestaties, ongeëvenaarde comfort en stijlvolle ontwerp voldoet hij zeker aan al je verwachtingen op het gebied van zwemkleding. Bestel ze nu en ontdek zelf waarom Speedo het favoriete zwemkledingmerk is van zoveel zwemmers over de hele wereld.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003354-16613
Kleur rood/blauw
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene