Dames zwempak 2-delig Speedo Placem

Dames zwempak 2-delig Speedo Placem

Beginnend op: € 50,42

€ 41,90

-17%
Domineer het zwembad in stijl met het Speedo Placem 2-delig zwempak, speciaal ontworpen voor vrouwen die graag zwemmen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 41,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak 2-delig Speedo Placem

Het 2-delige zwempak voor dames van Speedo Placem is de ideale keuze voor alle enthousiaste zwemmers. Dit zwempak is ontworpen met oog voor detail en geeft je uitzonderlijk comfort en prestaties in het water.

Dit zwempak is gemaakt door het beroemde badmodemerk Speedo en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen als het gaat om zwemmen. Met zijn elegante snit en strakke lijnen zal het je figuur verbeteren en je er zelfverzekerd en vrouwelijk uit laten zien.

Het 2-delige zwempak is voorzien van Speedo Endurance+ technologie, die zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen chloor. Je kunt dus vele zwemsessies van je zwempak genieten zonder je zorgen te maken over slijtage.

Bovendien voelt de zachte, rekbare stof van het zwempak aan als een tweede huid, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt in het water. Je kunt onbeperkt zwemmen en je prestatiedoelen bereiken zonder beperkt te worden door je zwempak.

Of je nu een regelmatige zwemmer bent of een wedstrijdzwemmer, het Speedo Placem 2-delig zwempak voor dames zal je bondgenoot zijn in het water. Het elegante ontwerp, de superieure kwaliteit en de geavanceerde technologie maken het een must-have keuze voor alle vrouwen met een passie voor zwemmen.

Wacht niet langer met dit zwempak van Speedo en geniet van een uitzonderlijke zwemervaring. Of het nu gaat om intensieve trainingen of ontspannende momenten in het zwembad, dit zwempak zal je ideale metgezel zijn voor al je activiteiten in het water. Bestel het nu en duik in de wereld van het zwemmen met stijl en prestaties!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003060-16856
Kleur zwart/trouw kobalt/woedend blauw
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene