Zwembril Arena Cobra

Zwembril Arena Cobra

€ 75,63

€ 55,53

-27%
Ontdek de ultieme zwemprestaties met Arena Cobra zwembrillen, ontworpen door het beroemde merk Arena.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Zwembril Arena Cobra

Arena Cobra zwembrillen zijn een must-have voor enthousiaste zwemmers. Deze zwembril is ontworpen door het beroemde merk Arena en combineert prestaties en comfort om je de ultieme zwemervaring te geven.

Dankzij het hydrodynamische ontwerp en de geavanceerde technologie kun je met Arena Cobra zwembrillen vloeiend door het water bewegen, zonder last te hebben van lekken of irritatie. De gestroomlijnde vorm en zachte siliconen pakkingen passen zich perfect aan je gezicht aan voor optimale waterdichtheid en absoluut comfort.

Of je nu een beginnende zwemmer bent of een topatleet, Arena Cobra zwembrillen zijn geschikt voor alle niveaus. De polycarbonaatlens biedt een heldere, vervormingsvrije vision, zodat je je prestaties en je omgeving goed in de gaten kunt houden. Bovendien voorkomt de anticondensbehandeling beslaan, zodat je altijd perfect zicht hebt.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze bril zowel sterk als duurzaam. De verstelbare siliconen band zorgt voor een perfecte pasvorm en met de verwisselbare neusbrug kun je de bril aanpassen aan de grootte van je gezicht. Je kunt je dus concentreren op het zwemmen zonder je zorgen te maken over je zwembril.

Of je nu traint in het zwembad of in open water, Arena Cobra zwembrillen zullen je vergezellen tijdens al je zwemsessies. Met hun elegante stijl en iconische Arena logo zijn ze ook een onmiskenbaar modeaccessoire voor veeleisende zwemmers.

Laat je zwembril je niet afremmen of in de weg zitten bij het zwemmen. Kies voor Arena Cobra zwembrillen en geniet van ongeëvenaarde prestaties en comfort in het water. Bestel de jouwe nu en ontdek de ultieme zwemervaring met Arena.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 002507-550
Kleur 550 ZILVER-ZWART
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene