De beste The North Face wandelschoenen

Heb je nieuwe wandelschoenen nodig? Bekijk onze collectie wandelschoenen The North Face, het referentiemerk voor bergsporten. Of u nu op zoek bent naar wandelschoenen, steunschoenen of waterdichte schoenen, u vindt het juiste model voor uw type wandeling tegen lage prijzen.

Meer filters

The North Face Stop nooit met verkennen

Welke bergsportliefhebber kent het merk The North Face niet? We denken niet dat iemand dat heeft gedaan. Het werd in de jaren zestig opgericht door twee wandelliefhebbers in de wijk North Beach in San Francisco. Vandaag is het een populair merk geworden op het gebied van bergexpedities. autres Het bedrijf staat al vele jaren hoog aangeschreven voor zijn hoogwaardige wandelschoenen en -schoenen , maar het ontwikkelt onder meer ookoutdoor, hoogwaardige uitrusting, tenten, rugzakken, enz. Zijn naam, The North Face, verwijst naar de noordelijke flank van de berg, het koudste en gevaarlijkste deel. Met zijn slogan "Never Stop Exploring" biedt het producten die altijd hyper technisch en meer innovatief zijn om avonturiers te helpen hun grenzen voortdurend te verleggen. Op Trek-Expert vind je een complete collectie wandelschoenen The North Face geschikt voor al je avonturen, of het nu gaat om paden, paden of zelfs steil terrein.

De juiste wandelschoen voor elke activiteit

Het eerste wat je nodig hebt voor een avontuur in de wildernis is een goed paar wandel- of trekkingschoenen. De schoenen The North Face moeten perfect zijn aangepast aan het soort wandelingen dat u gaat maken, aan het terrein waarop u gaat lopen, maar ook aan de weersomstandigheden die u zult tegenkomen. Zodra aan deze criteria is voldaan, kunnen ze comfort, betrouwbaarheid en prestaties leveren.

- Als u van plan bent om op vlaktes, bossen of wandelpaden te lopen, hebt u een wandelschoen nodig. Lichtgewicht en flexibel, zodat uw voeten beweeglijker zijn en een maximum aan comfort en efficiëntie garanderen.

- Als u over ruw terrein of een berg wilt wandelen, hebt u ondersteunende laarzen nodig om vallen of letsel te voorkomen. Deze zijn gemaakt van robuuste materialen en voorzien van een sterkere en meer resistente zool. De wandelschoen is stijver en heeft een hoge schacht. Ze bieden uitstekende steun aan uw enkel en bieden tegelijkertijd comfort en veiligheid.

- Als het regent, kiest u best voor waterdichte wandelschoenen met het Gore-Tex membraan. Deze technologie maakt de stof waterdicht, ademend en winddicht tegelijk. Deze schoenen houden uw voeten droog op nat terrein.

FUTURELIGHT™, de innovatieve schoentechnologie The North Face

De FUTURELIGHT™ technologie is een waterdicht, ademend membraan. Het heeft een nanostructuur die lucht laat circuleren. Daardoor garandeert het een efficiëntere ventilatie en een beter ademend vermogen, terwijl het waterdicht en duurzaam blijft. Deze stof, ontwikkeld door de ontwerp- en ingenieursteams van The North Face, is momenteel de lichtste en meest ademende stof op de markt. Het is zowel zacht als ultra-fijn. Door uzelf uit te rusten met de nieuwste wandelschoenen met deze waterdicht-ademende FUTURELIGHT™ technologie, bent u klaar voor elk terrein. Ze beschermen u effectief tegen de elementen, zelfs in de meest vijandige omgevingen. Ze geven je optimale grip, uitstekende ondersteuning en alle comfort die je nodig hebt om te presteren in je praktijk. Op Trek-Expert koop je FUTURELIGHT™ producten in slechts een paar klikken en tegen de beste prijzen.

Vele modellen van wandel- en trekkingschoenen

The North Face Trek-Expert biedt een breed scala aan wandel- en trekkingschoenen. U kunt ze gemakkelijk kopen tegen promotieprijzen op onze online shop. Of u nu een beginner bent of een ervaren wandelaar, u zult het juiste paar schoenen voor uw behoeften vinden. Van de topmodellen van het merk raden wij de Vectiv lage of hoge schoenen aan, die een 3D-plaat combineren met een rocker-middenzool. Ze zijn zeer licht, maar toch ondersteunend en zijn ontworpen om uw energie op de baan te maximaliseren. De Hedgehog is ook populair bij wandelaars vanwege de optimale ondersteuning op steile en rotsachtige paden. Het beschikt over Cradle, SnakePlate, Vibram en Gore-Tex technologieën die zorgen voor uitstekende demping, stevigheid, grip en waterdichtheid. Om uit te blinken in je praktijk kun je ook kiezen voor Ultra Fastpack IV FUTURELIGHT™ schoenen die extra ondersteuning bieden op strategische plekken of LitewaveFastpack II GORE-TEX® schoenen. En niet te vergeten de modellen Activist en Crestvale, verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en in verschillende maten. The North Face wandelschoenen zullen je beste bondgenoot zijn op elk avontuur!