De selectie van cardio- en GPS klokken

Doe je aan wandelen, hardlopen, trekking? Geef uw prestaties een boost tijdens uw buitenactiviteiten met ons brede assortiment cardio- en gps-horloges. Geniet van een grote selectie wandel horloges Garmin Rust en jezelf uit met het beste prijs op Trek-Expert.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onze selectie cardio- en GPS-horloges voor wandelen

Dankzij de technologische vooruitgang zijn horloges niet langer beperkt tot hun basisfunctie: het weergeven van de tijd. Tegenwoordig bieden veel merken slimme horloges die ons kunnen oriënteren en essentiële gegevens kunnen leveren met betrekking tot sportpraktijken zoals wandelen, trekking of zelfs hardlopen. Deze hoogtechnologische producten zijn essentiële accessoires voor zowel beginners als meer ervaren wandelaars: activiteit controle, geolocatie, creatie van routes ... Met zijn vele voordelen is het wandel horloge de uitrusting bij uitstek om uw te optimaliseren comfort gemakkelijk te nauw volgen prestaties tijdens je avonturen in de natuur.

Op zoek naar een horloge cardio of GPS hoogste kwaliteit tegen de beste prijs om u te begeleiden tijdens uw de buitenlucht? activiteiten Op trek-expert hebben we ervoor gezorgd dat we de meest succesvolle modellen hebben geselecteerd, ontwikkeld door grote merken zoals Garmin, zodat u kunt profiteren van apparatuur op het snijvlak van innovatie. Vind een grote selectie in onze online winkel horloges Garmin zeer goed,perfect geschikt om te wandelen. Deze Gemakkelijk mee te verbonden horloge modellen zijn nemen en volgen u dankzij hun ergonomische ontwerp overal zonder in de weg te zitten. Dankzij hun verschillende functies kunt u uw activiteit en uw gezondheidstoestand nauwkeurig volgen: stappenteller, snelheid, afgelegde afstand, hartslag… Deze Toestellen hoogtechnologische zullen u evenzeer verleiden door hun solide materialen als hun grote autonomie. Qua ontwerp zijn de horloges verkrijgbaar Handheld GPS- gesigneerde Garmin in verschillende kleuren (zwart, wit, blauw, geel, camouflage ...) om zich aan elke stijl aan te passen. Voor beginnende kleine wandelaars biedt het merk ook zijn collectie Garmin Vivofit kinderhorloges in verschillende thema's: Captain America, Star Wars, Minnie Mouse. Kom je uitrusting shoppen bij trek-expert, en profiteer van een fijne selectie van wandel horloges met een goede prijs-kwaliteitverhouding om op je budget te besparen.

 

De voordelen van een GPS-wandel horloge

Voor fysieke activiteiten zoals wandelen, geven steeds meer beoefenaars er de voorkeur aan zich te rusten met een cardio / GPS-horloge tijdens hun sessie uit. Deze apparaten zijn niet alleen gadgets, maar geven u toegang tot belangrijke informatie die inherent is aan uw activiteit, maar ook tot gegevens met betrekking tot uw praktijkgebied.Dit type horloge aan:inderdaad verschillende functies en biedt meerdere mogelijkheden mogelijk maakt om de praktijk van vele sporten zoals optimaliseren inbedt Hardlopen, fietsen,hardlopen, trail ... De combinatie van praktische bruikbaarheid en functionaliteit,een aangesloten horloge kan gemakkelijk worden aangesloten met uw smartphone dank Bluetooth-technologie. Met dit apparaat kunt u uw analyseren statistieken en u helpen snel vooruitgang te boeken om uw doelen te bereiken. Dankzij het strakke design is het GPS-horloge een accessoire dat je zowel dagelijks als tijdens je uitstapjes in de natuur kunt dragen.

 

De specificaties van een wandel horloge

Connected sporthorloges ontworpen voor buitenactiviteiten bieden praktische functionaliteit en nauwkeurige metingen met betrekking tot uw prestaties. Ontdek de verschillende kenmerken van een wandel horloge om het model te kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Kenmerken

Horloges cardio GPS zijn uitgerust met functies zoals hartslag, het meten van de snelheid en de afgelegde afstand tijdens uw wandelsessies. Sommige modellen, zoals het Garmin-horloge uit de Vivoactive-reeks, bieden geavanceerde functies zoals de barometrische hoogtemeter naast GPS-navigatie. Met deze horloges kunt u dankzij hun geolocatie systeem beter uw weg vinden.

Robuustheid

De stevigheid van een wandel horloge wordt bepaald door de design materialen. Om te genieten van een betrouwbare en duurzame uitrusting tijdens je avonturen in het bos of in de bergen, kies je voor een GPS-horloge gemaakt van een materiaal stevig zoals metaal of polymeer. Vergeet ook niet om jezelf uit te rusten met een model dat is uitgerust met een anti kras lens. 

Autonomie

Met een aangesloten horloge met een grote autonomie kunt u gemakkelijk meerdere dagen genieten van uw langeafstandswandelingen of trektochten. Dit komt omdat een wandel horloge veel energie verbruikt voor functies als GPS. Garmin Fenix ​​​​horloges maken het mogelijk om te profiteren van zonne-energie voor buitengewone autonomie.

Design

De wandelen horloges ontworpen door Garmin voorzien van een ontwerp dat combineert kracht en elegantie. Het merk biedt ook reserve armbanden aan om ze te ruilen als ze beschadigd zijn of gewoon om je stijl te veranderen.