Hydratatie zak selectie

Op Trek-Expert staat een ruime keuze aan hydratatietassen Trail runningvoor je klaar om je te begeleiden tijdens je trainingen en hardlopen. Hydratatiegordels, hydratatievesten, rugzakken... vind alle kwaliteitsuitrusting die je nodig hebt bij de grote sportmerken outdoor. Al onze producten tegen lage prijzen met levering rapide!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Hydratatietas, essentieel voor Trail running

De hydratatietas wordt veel gebruikt in trail en vooral in ultra-trail. In feite is het een van de essentiële uitrustingen die elke goede hardloper of trainer moet hebben. Hydratatie is heel belangrijk om je doelen te bereiken en de hele wedstrijd vol te houden. De lichtgewicht en praktische waterzak bestaat uit een grote waterzak en is uitgerust met een slang. Zo kun je snel en moeiteloos drinken terwijl je verder rent. En omdat water drinken gemakkelijker is, zul je geneigd zijn regelmatig te hydrateren, wat je prestaties zal verbeteren. Hoewel een hydratatiepack een must-have is tijdens een running of trail sessie, wordt het niet gebruikt op de weg, bijvoorbeeld tijdens een marathon. Bij Trek-Expert bieden we je een ruime keuze aanhydrozakken en rugzakken van trail tegen aantrekkelijke prijzen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit, gemaakt van resistente materialen en aangeboden in verschillende capaciteiten om zich aan te passen aan uw behoeften. Wacht niet langer en blader door onze aanbiedingen om het model te vinden dat bij u past!

Hoe kies je een drinkzak?

Om het juiste hydratatie-accessoire te vinden, moet u eerst uw waterbehoeften bepalen, afhankelijk van uw activiteit. Voor een ritje in de stad van minder dan een uur heb je bijvoorbeeld tussen de 200 en 500 ml water nodig. Je hebt dus geen trailbag nodig, maar een kleine container die niet in de weg staat tijdens je runs. Een hydratatiegordel met een bidonhouder zal nuttig zijn. Zo heb je altijd wat water bij de hand om je voldoende gehydrateerd te houden in de hitte. Een hydratatiegordel heeft ook een zakje voor een energiereep of gel. Voor een duurloop van meer dan een uur moet u echter kiezen voor een hydratatievest of -zak. Voor meer comfort wordt een hydrobag met een waterzak van 1 liter aanbevolen. Uitgerust met een buis, kunt u uitstappen zonder te stoppen.salt

Een hydratatievest voor meer comfort

Het hydratatievest is een specifieke uitrusting voor het hardlopen. Het is ontworpen voor middellange- en langeafstandslopers trail. Het wordt hoog op de rug gedragen en past perfect bij de vorm van het lichaam. Het beperkt schuren. Het hydratatievest is gemaakt van ademende , lichtgewicht stoffen en heeft een minimalistisch ontwerp. Het moet passen bij uw lichaamsvorm voor optimaal comfort. Daarom is het belangrijk om de juiste maat te kiezen om uw loop niet te hinderen. Op Trek-Expert vindt u een ruim aanbod van hoogwaardige vesten running om u te begeleiden bij uw outdooractiviteiten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten om ze aan te passen aan uw morfologie en uw behoeften.

Een rugzak voor meer veelzijdigheid

Een rugzak is eenmultifunctionele uitrusting . Het kan worden gebruikt voor elke sport outdoor, of het nu voor running, trail, wandelen, trekking ofultra-trail is. In vergelijking met een vest biedt het over het algemeen meer volume. Hiermee kunt u alle benodigdheden voor uw uitstapjes meenemen: water, voedsel, uitrusting, kleding, enz. Het heeft een speciaal vak voor een waterzak, die vaak al aanwezig is. Een rugzak is echter minder geschikt voor prestaties. U moet letten op het draagsysteem en het gewicht, die uw uitstapjes onaangenaam kunnen maken als ze niet zijn aangepast. Ontdek in onze selectie een ruime keuze aan rugzakken van het merk Camelbak van 1,5L tot 10L. Wij bieden zowel mannen- als vrouwenmodellen aan. Ze zijn robuust en licht en ontworpen om zich aan te passen aan alle soorten terrein en weersomstandigheden.

Welke maat zak moet ik gebruiken voor Trail running ?

Het volume van uw trail zak hangt af van de periode van autonomie tussen elke tankbeurt tijdens een wedstrijd of training. Dus, afhankelijk van de verwachte duur, is hier het ideale volume:

  • Voor een rit van minder dan 1 uur volstaat een hydratatiegordel of een vest van 2 liter.
  • Voor een rit van 1 tot 2 uur running kiest u een rugzak of vest met een volume van 2 tot 5 liter.
  • Voor een uitstapje trail van 3 uur of meer kiest u voor een rugzak met een volume van 6 tot 10 liter.
  • En tenslotte, in het geval van een Ultra-trail, heeft u een rugzak van 12 liter nodig.

In onze collectie hydratatietassen trail vindt u de uitrusting die het beste bij uw praktijk past met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.