Ski-jas Helly Hansen Swift Infinity

Ski-jas Helly Hansen Swift Infinity
Beginnend op: € 504,17

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 504,17
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Ski-jas Helly Hansen Swift Infinity

Dit stijlvolle, professionele ski-jack is ontworpen voor het Alpine Team van de Noorse Ski Federatie en biedt bescherming tegen het weer en ultieme bewegingsvrijheid tijdens lange dagen op de piste. De jas is voorzien van onze innovatieve HELLY TECH® PROFESSIONAL en LIFA INFINITY™ shell, die duurzame, waterdichte/ademende bescherming biedt zonder het gebruik van chemicaliën. De buitenkant is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De isolatie van het jack is een lichtgewicht en warme PrimaLoft® BLACK Eco, ook gemaakt van 100% gerecycleerde materialen. Voor temperatuurregeling heeft de jas ventilatieopeningen onder de armen om overtollige warmte af te voeren als u hard werkt. Het jack heeft een gelede pasvorm en strategisch geplaatste stretchpanelen voor maximale mobiliteit op de piste. Extra skidetails zijn een helmcompatibele capuchon met hi-vis flens, een skipaszakje, een Life Pocket™ om de batterij van je telefoon te sparen in de kou en een RECCO® transponder. We hebben ook rekbare manchetten en ellebogen toegevoegd om het dragen van beschermende skikleding te vergemakkelijken. Geïnspireerd door het eeuwenoude ski-erfgoed van Norvège, verwijst het ontwerp subtiel naar de Noorse skitradities.

Eigenschappen: Verstelbare manchetten

Eigenschappen: Kinbeschermer

Eigenschappen: Hoge beschermingskraag

Eigenschappen: borst- en handzakken

Eigenschappen: Ingericht

Kenmerken : Hoge zichtbaarheidsgrens voor veiligheid

Kenmerken : Opbergzakken aan de binnenkant

Kenmerken: SKI FREE programma

Eigenschappen: Zakje voor skipas

Eigenschappen: Volledig getapete naden

Eigenschappen: Helmcompatibele kap

Belangrijkste materialen: I-2018, I-3001, GTS-11SP27L-C0, TITA03.

Samenstelling: Shell: 100% Polyester (Gerecycleerd) - Shell 2: 100% Polyester - Voering: 100% Polyamide (Gerecycleerd) - Isolerende kap: 100% Polyester

CB binnenbeenlengte: 75,5

Certificeringen: PFC-vrij

Certificeringen: Gerecycleerde inhoud

Pasvorm: Normaal

Wasvoorschriften: Machinewas warm - 40° C, fijnwasprogramma, geen bleekmiddel, lage droogtemperatuur, niet strijken, geen stomerij.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 65869-597
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene