Tent Jack Wolfskin exolight I

Tent Jack Wolfskin exolight I
€ 510,91
Deze tent zal u vergezellen op elk avontuur in de wildernis. Het hoogwaardige materiaal beschermt u tegen wind, kou en weer.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Tent Jack Wolfskin exolight I

1.000 meter boven zeeniveau en je hebt eindelijk de dagetappe volbracht. Voor het prachtige landschap kunt u in enkele minuten uw EXOLIGHT I opzetten - de perfecte slaapzak voor de nacht. Deze lichtgewicht trekkingtent ultra is gemakkelijk op te zetten en is precies goed voor solotochten. Het wordt niet beïnvloed door regen of storm.
De frameconstructie is volledig verbonden. Dit maakt de tent bijzonder winddicht en gemakkelijk op te zetten. Er zijn maar een paar haringen nodig - een groot voordeel wanneer u bijvoorbeeld op een rotsachtige ondergrond kampeert. De binnen- en buitentent zijn met elkaar verbonden en worden met clips aan het frame bevestigd - erg praktisch als je de tent in de regen moet opzetten.
Tegenover de ingang is er een kleine opening met rits die toegang geeft tot de kleinere vestibule. Hier kunt u bijvoorbeeld uw wandelschoenen opbergen om ze te beschermen tegen de regen.
De buitentent is gecoat met polyurethaan aan de binnenkant en siliconen aan de buitenkant. Dit betekent dat het niet alleen zeer scheur- en trekvast is, maar ook permanent waterdicht. De EXOLIGHT heeft een ingang die ook ventilatie mogelijk maakt. Het ingangsraam kan aan beide zijden van het kozijn worden bevestigd, zodat het open blijft. Dit is heel gemakkelijk en rapide met extra clips. De binnentent is geheel van muskietennetmateriaal gemaakt.
Autres details
Ingangen: 1
Personen: 1
Afmetingen binnentent: [l x l x h] 215 x 60/60 x 100 cm
Vestibule diepte: 70 cm
Verpakte maat: 43 x
Gewicht: 1435 g (gereduceerd gewicht: 1245 g)
binnen/buitentent set
verschillende ventilatiemogelijkheden
1 binnenzak
9 lichtgewicht haringen, 2 scheerlijnen
bevestigingsring op het binnententdak
reflectoren op de belangrijke scheerlijnpunten en aan de ritsen
GEZILICONISEERD HT NYLON RIPSTOP 20D : zeer licht, zeer scheurvast weefsel, aan beide zijden gecoat, met getapete naden (waterkolom 1500 mm)
MOSQUITO MESH 15D: dun, bijzonder licht vliegengaas (binnentent)
HYDROFILM SILICONIZED NYLON 40D: zeer licht doek, aan beide zijden gecoat (waterkolom 5000 mm)
DAC FEATHERLITE NSL: zeer licht aluminium tentframe met verbindingselementen van verschillende diameter voor een betere stabiliteit/gewichtsverhouding
opgerolde pakzak

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 3004911_1074
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten