Rugzak Jack Wolfskin crosstrail 32 lt

Rugzak Jack Wolfskin crosstrail 32 lt
€ 131,03

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugzak Jack Wolfskin crosstrail 32 lt

Onder een heldere hemel wandelt u over de smalle hellingen van het Karwendelmassief. De CROSSTRAIL 32 LT houdt uw rug droog en goed geventileerd, zelfs bij zomerse temperaturen. Dit betekent dat u tijdens uw tocht op uw gemak van het uitzicht kunt genieten.
De lichtgewicht wandelrugzak met rugventilatie heeft een ergonomisch ontwerp dat veel ruimte biedt - perfect voor meerdaagse wandelingen in warme streken. Het gewicht is gelijkmatig verdeeld en de rugzak zorgt voor een drukpuntvrije pasvorm. De zachte halsconstructie neemt ook de druk op de nek weg. Dit is vooral comfortabel op lange tochten met zware bagage.
Voor het CROSSTRAIL-assortiment hebben wij ons ACS-draagsysteem verder ontwikkeld: het geventileerde Air Control System is een echt succesverhaal van JACK WOLFSKIN. Sinds 1991 staat het voor maximale ventilatie en is het verreweg een klassieker op het gebied van draagcomfort en klimaat. Het Airmesh grofmazige materiaal is duurzaam en garandeert een supercomfortabele pasvorm en optimale ventilatie. Dankzij de voldoende afstand tussen de rug en de zak wordt vocht beter afgevoerd en blijft uw rug droog.
Overigens: deze wandelrugzak is dubbel goed voor u en voor het milieu. Om het Airmesh-materiaal te verven, gebruikten we onze innovatieve FUTURE DYE-technologie. Er is geen water nodig - dat bespaart 10 liter water per rugzak. En de binnenvoering is van gerecycled polyester.
Met de CROSSTRAIL heb je alles bij de hand - bijvoorbeeld je waterfles. Plaats hem gewoon in de uitklapbare flessenhouder op de heupgordel en bereik hem met één enkele beweging. De extra U-vormige toegang tot het hoofdvak aan de voorzijde van de rugzak maakt hem bijzonder praktisch.
Dankzij de vele opbergmogelijkheden - waaronder gaaszakken aan de voor- en zijkanten - en de bevestigingslussen voor uw wandelstokken kunt u werkelijk alles opbergen wat u voor uw tocht nodig hebt. Kleine spullen passen in de binnenste klepzak. En omdat het belangrijk is om veel te drinken, vooral tijdens het wandelen in warme gebieden, hebben we de CROSSTRAIL ook uitgerust met een hydratatiesysteem.
Autres details
Afmetingen: 64 x 31 x 29 cm
ruglengte: M - L (50-58 cm)
Gewicht: 1180g
Capaciteit: 32 Lit.
ACS: een flexibele klassieker onder onze draagsystemen met effectieve rugventilatie dankzij een netrug op enige afstand van de tas, met speciaal gevormde ergonomische schouderbanden
zijdelingse compressie
verstelbare borstriem met fluitje
gevoerde heupgordel met trekgespForward multifunctionele bevestigingslussen op de klep
reflectoren
zeer groot hoofdvak met dubbele toegang (voor en boven), binnenzak (ook gebruikt om waterzak in op te bergen), elastisch gaaszakje vooraan, 2 zijzakken van gaas, 2 heupgordelzakken, waarvan één uitklapbaar als flessenhouder, binnenvak in de klep, sleutelhanger
hydratatiesysteemopstelling (doorgang en slangbevestiging)
regenhoes geïntegreerd in de onderste zak
CROSS RIP 210D : zeer lichte, duurzame en scheurvaste stof met versterkende draden (tas en bodem)
FUTURE DYE AIR MESH: waterdicht, ademend netmateriaal met dempend effect (draagsysteem)
staal (frame)

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 2009421_6000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene