Schoenen Columbia Montrail Trinity Ag

Schoenen Columbia Montrail Trinity Ag

Beginnend op: € 151,24

€ 117,66

-22%
Ontdek Columbia Montrail Trinity Ag schoeisel: de perfecte combinatie van comfort, stabiliteit en grip voor je buitenavonturen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 151,24

€ 117,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Columbia Montrail Trinity Ag

De Techlite+™-middenzool met dubbele dichtheid zorgt voor responsieve demping en stabiliteit zonder aan comfort in te boeten.

De Adapt Trax™️ buitenzool biedt uitzonderlijke tractie op zowel natte als droge ondergrond.

De Pebax Adaptive Guidance-plaat zorgt voor stabiliteit in meerdere richtingen en voorwaartse stuwkracht. Total Ride Hts: 32 mm in de hiel/24 mm in de voorvoet.

Onze Pinnacle trailschoen is ontworpen voor lopers die op zoek zijn naar een lichtgewicht, responsieve schoen voor snelle runs of avonturen op het pad. De adaptieve geleidingsplaattechnologie optimaliseert de energieteruggave en het voorwaartse momentum, zodat je sneller kunt rennen, niet harder.

Naadloos mesh met asymmetrische vetersluiting zorgt voor een uitzonderlijke pasvorm en ondersteuning. De haptische print zorgt voor extra stabiliteit op een lichtgewicht manier. Navic Fit System™ zorgt voor een natuurlijke lockdown van de middenvoet.

Race-specifieke tractie met een schoenplaathoogte van 4 mm.

OrthoLite® Eco binnenzool bestaat voor 17% uit milieuvriendelijke elementen, waardoor het ademend vermogen en de lichtgewicht demping na verloop van tijd verbeteren.

Extra informatie

Merk Columbia
Fabrikant SKU 1979621-813
Kleur oranje/zwart
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Routes

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten